Λ. Πυκνής| Να τελειώσει ο παράδρομος του ποταμού Παρθένη

Και να θέλει κάποιος να Αγιάσει δεν τον αφήνουν!!! Δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο με τα έργα του ΠΑΡΘΕΝΗ για να μην γίνομαι γραφικός και κουραστικός! Σήμερα κάνοντας το καθημερινό μου περπάτημα αντάμωσα πάνω στην Λεωφόρο ΠΑΡΘΕΝΗ την συμμαθήτρια μου Ευτυχία με τον σύζυγό της Σταύρο και πήραμε μαζί την διαδρομή! Γιατί το αναφέρω? Επειδή υπήρξαν μάρτυρες σ’ αυτά που θα γράψω.

Μου την είχαν στημένη οι κάτοικοι του παράδρομου με φρικτά παράπονα και διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση της αποκατάστασης του δρόμου μέσα στον ποταμό που συνδέονται τα σπίτια τους στο νότιο τμήμα του έργου. Με πόνο ψυχής και αγανακτισμένοι με παρακάλεσαν:

ΛΕΥΤΕΡΗ γράψε για τα χάλια μας δεν πάει άλλο, εσύ ξέρεις και τα λες και τα γράφεις!

Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις εγώ σας προβάλλω δέκα από την κατάσταση που επικρατεί!

Με βαλτόνερα, γεμάτο κουβακόσκατα που τα λέμε στο χωριό μου και τους λίγους κατοίκους αποκλεισμένους και κατά κάποιον τρόπο απομονωμένους! Αγαπητοί φίλοι εργολάβοι και μηχανικοί σας έχω επαινέσει για το έργο του δρόμου, μην με αναγκάσετε να σας τα πώ στα Γαλλικά, γιατί δεν σας συμφέρει και δεν θα σας αρέσει! Δεν ξέρω η καθυστέρηση αν είναι δική σας ή άλλων υπευθύνων!

Εγώ εάν έως τις δέκα ΜΑΪΟΥ δεν δω να δουλεύετε θα σας κατακεραυνώσω και θα σας βγάζω κάθε μέρα στη σέντρα!

Και μια δική μου υπόδειξη εάν είναι δυνατόν ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ αυτός να φθάσει μέχρι την Λεωφόρο ΚΑΡΤΑΛΗΣ στη θάλασσα!

Μην αφήνετε μισοτελειωμένη δουλειά. Πιστεύω ότι είστε το καλύτερο συνεργείο πάνω στο Νησί! Μην μας απογοητεύσετε και εσείς ! Μας φθάνει η εργολαβία ΦΑΝΤΑΣΜΑ της ΚΟΡΗΣ το Γεφύρι!

Τό ΠΑΣΧΑ και οι βροχές τελείωσαν! Βάλτε μπροστά τις μηχανές και τελειώνετε πλέον! Αν υπάρχει άλλος λόγος καθυστέρησης να τον δημοσιοποιήσετε!

Καλό Μήνα με το μαγιόξυλο στο χέρι και προχωρήστε!

Χίος, Πρωτομαγιά 2019

Λευτέρης Πυκνής

(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.