Λ. Πυκνής: Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε Μηταράκη και Κουμουτσάκο! Αιρετοί άρχοντες του Βορείου Αιγαίου ακούσατε;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι εξήγγειλε θέλει να υλοποιηθεί με τον καλύτερο και ταχύτερο χρόνο και τρόπο! Εφ’ όσον βλέπει την παλινωδία και την ανευθυνότητα των αιρετών του Βορείου Αιγαίου που είναι και ομοϊδεάτες και ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και προσπαθούν να βγάλουν την ουρά έξω από τα σκέλια τους αναγκαστικά πήρε την απόφαση να τοποθετήσει υπεύθυνο Υπουργό τον Νότη Μηταράκη παρά τον πόλεμο που δέχεται από όλες τις παρατάξεις! Είναι μεγάλο λάθος τόσο καιρό να μην λαμβάνετε μια απόφαση για το Αίπος που είναι το μοναδικό σημείο που απέχει πολλά χιλιόμετρα από κατοικημένες περιοχές και δεν είναι γόνιμο έδαφος για καλλιέργειες! Τώρα θα έχετε τον τοπικό Υπουργό που φέρει και την πολιτική ευθύνη και είναι ο άμεσος υπεύθυνος που λαμβάνει και θα υλοποιήσει τις κυβερνητικές αποφάσεις. Τώρα γιατί τους διάλεξε ο Πρωθυπουργός διότι ο Μηταράκης είναι βουλευτής Χίου άρα γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρόβλημα και γνωρίζει τις απόψεις όλων των κατοίκων και θα προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς την υλοποίηση της Κυβερνητικής πολιτικής.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ως αρμόδιος για την μεταναστευτική πολιτική έχει συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των διεθνών πτυχών του ζητήματος και έχει εργαστεί ειδικότερα για όλες τις πτυχές της αναθεώρησης της Συνθήκης του Δουβλίνου! Όσο για τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή διατηρεί την ευθύνη οργάνωσης του Ενιαίου φορέα επιτήρησης των Συνόρων! Εγώ τουλάχιστον τους Εύχομαι να είναι σιδηροκέφαλοι και να επιτελέσουν τάχιστα το έργο τους για να απαλλαγούμε από τον βραχνά του λαθρομεταναστευτικού! Εγώ όπως πάντα υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνει κλειστό κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών ως μέτρο αποτρεπτικό για την εισβολή από τον κάθε παράνομο που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια του χωρίς χαρτιά και διαβατήρια!

Καλή δουλειά!

Χίος 15 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.