Λευτέρης Πυκνής: Ποιοι πληρώνουν τις ΜΚΟ για ενορχηστρωμένο εποικισμό; Ανακατεμένη η Ιστορία ανάποδα! Τι σχέση μπορεί να έχουμε με τον Ισλαμισμό και την μαυρίλα;

Ξεφυλλίζοντας μέσα στο μυαλό μου την ιστορία από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και μέχρι τα τελευταία διακόσια χρόνια μέχρι και τα νεότερα σχεδόν όταν γεννήθηκα το 1947 αναρωτιέμαι! Τι κοινό μπορεί να έχουμε οι Έλληνες ως Έθνος με τα ήθη και έθιμα και τις παραδόσεις καθώς και την θρησκεία μας, με όλο αυτό το συνονθύλευμα των μουσουλμανικών και ισλαμιστικών κρατών και εθνοτήτων με την συμπεριφορά και την κουλτούρα τους την μπούργκα και τις μαντήλες με την πολυγαμία και τα κτηνώδη ένστικτα των ανδρών εναντίον των γυναικών που τις έχουν για σκουπίδια;

Βέβαια αν κοιτάξουμε τον γεωγραφικό χάρτη της Ασίας θα δούμε ότι πράγματι κάποτε μέχρι τα βάθη της Ανατολίας υπήρχε ο αρχαίος Ελληνισμός και γι’αυτό και οι περισσότερες πέτρες έχουν πάνω Ελληνικές λέξεις και κείμενα. Αν κοιτάξουμε βέβαια και τα ονόματά των πόλεων και των χωριών όλα είναι Ελληνικά και ορισμένα είναι πολύ δύσκολο λόγω Τουρισμού να τα αλλάξει ακόμη και ο Σουλτάνος γιατί αποφέρουν κέρδη και τεράστια έσοδα και προβολή για το Τουρκικό κράτος. Τώρα τι θέλω και τα ανακατεύω όλα αυτά αφού εκτός των ιστορικών γεγονότων τίποτα άλλο δεν μπορεί να μας ενώσει μ’ αυτούς τους λαούς που βρίσκονται ακόμα στην παλαιολιθική εποχή, ούτε το χρώμα, ούτε η κουλτούρα, ούτε η θρησκεία, ούτε τα ήθη και έθιμα και οι παραδόσεις, ούτε φυσικά και η γλώσσα, γιατί όπως είχε πει ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας μας είμαστε Έθνος ανάδελφο πλην φυσικά των Ελληνοκυπρίων που είναι Έλληνες με τον ίδιο Εθνικό Ύμνο και την σημαία.

Άλλωστε μεταξύ των άλλων δεν συνορεύουμε με κανένα από αυτά τα κράτη γιατί μας χωρίζει η θάλασσα. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ούτε σε Μέγα Αλέξανδρο ούτε σε Βυζάντιο ούτε σε Οθωμανική αυτοκρατορία ούτε σε Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ούτε σε Ναζιστική κατοχή ούτε σε παγκόσμιους πολέμους κ.λ.π. Όταν τελείωσαν οι πόλεμοι έχουν υπογραφεί διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις και έχουν καθοριστεί τα σύνορα του κάθε κράτους. Όπως έδειξαν τα γεγονότα και οι καταστάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια με την εισροή και εισβολή λαθρομεταναστών από όλα τα κράτη της Ανατολίας και της Αφρικής με το πρόσχημα του προσφυγικού και την εχθρική στάση και συμπεριφορά με εγκληματικές ενέργειες και πράξεις, ληστείες, βιασμούς, μαχαιρώματα, χειροδικία εναντίον των αστυνομικών αρχών δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να μείνουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν με τον Ελληνικό πληθυσμό. Το λευκό δεν μπορεί να γίνει ούτε μαύρο, ούτε μελαψό, ούτε κιτρινοπράσινο  Τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν με τίποτα, ανομία και παράταιρα θα είναι πάντοτε. Και όποιος έχει κότσια από τους αλληλέγγυους που φωνάζουν και κόπτονται για τους δήθεν πρόσφυγες να παντρέψει την κόρη του με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ή με την μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ή ακόμη και τον γιό του και να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι να δει πόσα απίδια βάζει ο σάκος!

Γνωρίζω ότι αυτά που γράφω θα προκαλέσουν αναμπουμπούλα και μένος εναντίον μου αλλά δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και πρέπει όλοι οι λαθρομετανάστες να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους. Εδώ δεν υπάρχει χώρος να μείνουν γιατί δεν ταιριάζουμε. Άμεσα με διαδικασίες εξπρές να μπουν σε καράβια και να πάνε πίσω από κει που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω! Και λέω Μας κουβαλήθηκαν γιατί εκ των τελευταίων γεγονότων αποδείχθηκε ότι ή εισβολή των λαθρομεταναστών είναι καθοδηγούμενη από εγκάθετες ΜΚΟ που παίρνουν χοντρά χρηματικά ποσά για τον κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται στην Ελλάδα. Σίγουρα κάποιοι χρυσοπληρώνουν για να αλλοιώσουν τον Ελληνικό πληθυσμό και μας βάζουν να αλληλοτρωγόμαστε μεταξύ μας με απώτερο σκοπό την αναμπουμπούλα για να πετύχουν τα ύπουλα σχέδια να μας κάνουν πολιτισμικό κράτος χωρίς εθνική ταυτότητα και συνείδηση! Αυτά τουλάχιστον είναι τα δικά μου συμπεράσματα με το μυαλό που κουβαλάω στο κεφάλι μου! Δεν με πειράζει πλέον το τι θα με πουν ή φασίστα ή ρατσιστή ή ξενοφοβικό ή ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα του κάθε εξαπτέρυγου χωρίς κομματικές ετικέτες, γιατί υπάρχουν και νοήμονες που βλέπουν την κατάσταση αλλά δεν μιλούν για να μην έχουν φασαρίες. Το ποτήρι ξεχείλισε δεν πάει άλλο, ο κόμπος έφτασε στο Κτένι! Πρέπει να γίνει εκκαθάριση και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Καλό βράδυ!

Χίος 5 Φεβρουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.