ΛΑ.Σ|| Περιοδεία στα Νένητα και τον Καταρράκτη

Την Τετάρτη, 15-5-2019, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα Νένητα και στον Καταρράκτη των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αγλαΐας Κυρίτση και Γιώργου Αμπαζή καθώς και του υποψηφίου Δημάρχου Χίου Μάρκου Σκούφαλου.

Συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση (ανεργία, ελαστικές σχέσεις εργασίας, ύφεση, συντάξεις πείνας κ.λπ.) αλλά και εκείνα που  έχουν σχέση με τις υπάρχουσες περιφερειακές και δημοτικές υποδομές και υπηρεσίες. Δόθηκε έμφαση στα προβλήματα των μαστιχοπαραγωγών και στο καθεστώτος που σήμερα επικρατεί στην παραγωγή του προϊόντος και τη διατήρηση της αναγκαστικότητας του συνεταιρισμού.

Τονίστηκε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγρότη, του επαγγελματία, του επαγγελματοβιοτέχνη, του νέου, του άνεργου, του συνταξιούχου και φυσικά  είναι η παράταξη που δεν θυμάται  το λαό και τις ανάγκες του μόνο στις εκλογές αλλά σε καθημερινή βάση και δίνει μάχη γι’ αυτούς  και μέσα στο Δημοτικό και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κλείνοντας αναφέρθηκε ο ενιαίος χαρακτήρας που έχουν οι δημοτικές, οι περιφερειακές και οι ευρωεκλογές και συνεπώς συνδεδεμένη και ενιαία πρέπει να είναι και η ψήφος σε κάθε περίπτωση, ώστε η μία να μην αναιρεί την άλλη, στηρίζοντας ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και Λαϊκή  Συσπείρωση  σε Δήμο και Περιφέρεια.-

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.