ΛΑ.Σ.: Απαντήσεις με μισόλογα και υπεκφυγές της Δημοτικής Αρχής για το προσφυγικό

Δεν είναι καινούριο πλην όμως μόνιμο χαρακτηριστικό, της δημοτικής αρχής , να απαντά με μισόλογα και υπεκφυγές , σε ερωτήματα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, αποδεικνύοντας ότι έχει αναλάβει εργολαβικά να περάσει την πολιτική της ΝΔ και του υπουργού της κ Μηταράκη για δημιουργία νέας δομής φυλακής της ΕΕ στη Χίο.
Είτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όπως έγινε την περασμένη φορά, είτε σε ερωτήσεις παρατάξεων, όπως προσφάτως είδαμε σχετική ανακοίνωση , που και ο Πιλάτος θα τη ζήλευε ,είτε  στις τοποθετήσεις του δημάρχου , είναι καθαρό ότι η δημοτική αρχή απέχει πλέον παρασάγγας, από τις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Θέσεις που μιλάνε, για καμία νέα δομή φυλακή πάνω στο νησί , για άμεση αποσυμφόρηση του με κλείσιμο της Βιαλ.

Αντ’ αυτού ,προωθεί την ατζέντα της κυβερνητικής λογικής, για νέο κέντρο, μέσα μάλιστα σε συνθήκες ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που αποθρασύνουν την τουρκική επιθετικότητα και αμφισβητούν κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Για να τελειώνουμε με τα μισόλογα τις υπεκφυγές και τα τερτίπια της δημοτικής αρχής και όσων κυβερνητικών παρατρεχάμενων κρύβονται πίσω τους, λέμε:
Ας βάλουν θέμα ανατροπής των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου .
Ας βάλουν το θέμα ξεκάθαρα , νέα κλειστή δομή, όπως την επιζητεί ο κ Μηταράκης και οι συν αυτώ!
Ας γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον αγώνα του χιώτικου λαού και των νησιωτών, για να μην περάσει η κυβερνητική πολιτική του εγκλωβισμού και καταπίεσης υπό άθλιες συνθήκες  των προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας.
Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.