Λέσβος: Τραγικό τροχαίο με θύματα τρεις νέους

Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στη Λέσβο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία νεαρά άτομα. Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο σημειώθηκε έξω από την Παναγιούδα όταν δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού ενεπλάκησαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα ακόμα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες νεαρής ηλικίας και μία νεαρή γυναίκα.

Συγκεκριμένα, μια μηχανή με οδηγό έναν 40χρονο, με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη, από τη διασταύρωση Θερμής προσπάθησε να προσπεράσει αυτοκίνητο που κινούνταν μπροστά του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλη μηχανή που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε ένας 30χρονος με συνεπιβάτη μια 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδελφός του οδηγού της μίας μηχανής είχε σκοτωθεί πριν λίγο καιρό στον ίδιο δρόμο.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε από την πρώτη στιγμή ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας- 3 νεκροί και 2 τραυματίες στο 5ο χλμ. επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Θερμής

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (26-05-2019) στο 5ο χλμ. επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Θερμής.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 40χρονο ημεδαπό, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 29χρονο ημεδαπό και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο ημεδαπό.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίσθηκαν θανάσιμα, ο 40χρονος, ο 29χρονος και 16χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτης στη δεύτερη μοτοσικλέτα, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκαν, ο 39χρονος και ένας ακόμη 30χρονος ημεδαπός, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Πηγή: lesvospost.com

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.