Κώστας Τρομπούκης: «Η αναφορά Πολάκη δεν προσβάλλει έναν υποψήφιο Βουλευτή, αλλά έναν άνθρωπο – παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία μας»

Στην εκπομπή του Κώστα Κυδώνη «Καλημέρα με τον Αντ1» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (7/5/19) ο Κώστας Τρομπούκης.

Ερωτώμενος για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στον Παύλο Πολάκη, ο κ. Τρομπούκης δήλωσε «Η αναφορά του κ. Πολάκη δεν προσβάλλει έναν υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά προσβάλλει έναν άνθρωπο   παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία μας. Ο κ. Κυμπουρόπουλος έχει δείξει πόσο διεκδίκησε την αριστεία αφενός και πόσο διεκδικεί να ζει στη ζωή παρά τις δυσκολίες τις οποίες αυτή του έχει βάλει. Εκεί είναι το πρόβλημα και εκεί είναι το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.  Όχι στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, αλλά στο πρόσωπο που προσβάλλει ο κ. Πολάκης. Η πρόταση δυσπιστίας που κάνει η ΝΔ ήταν δημοκρατικό της χρέος».

Για την κάλυψη του Τσίπρα στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας ο κ. Τρομπούκης επεσήμανε πως «Εκεί βρίσκεται το οξύμωρο. Ταυτίζει (ο κ. Τσίπρας) όλη την κυβέρνηση με τον Υπουργό του και φαίνεται η απόλυτη σύμπνοια. Ο Πρωθυπουργός επιβάλλει κομματική πειθαρχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Εκεί θέλω να δω τους ηθικούς Βουλευτές ή τους συναδέλφους ιατρούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τι ευαισθησίες έχουν».

Για τις διακοπές του Πρωθυπουργού με τη θαλαμηγό γνωστού εφοπλιστή, σχολίασε πως «Αυτός έκανε ταξίδια με τη θαλαμηγό του Παναγόπουλου και τον πρόλαβε η κ. Παναγοπούλου, που αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της και καλός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, του το δάνεισε μυστικά για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία».

Για την κατάργηση του αφορολόγητου ανέφερε «Στην τροπολογία που κάνει η ΝΔ ζητάει την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου. Το αφορολόγητο έχει μειωθεί ήδη μια φορά από την κυβέρνηση αυτή. Δεν είναι δυνατόν το αφορολόγητο να μειώνεται συνεχώς! Αυτό βλάπτει τους πιο αδύναμους. Αυτούς για τους οποίους κόπτεται ο κ. Τσίπρας ότι τους υποστηρίζει».

Ενώ για τις 120 δόσεις τόνισε «Δεν μας έχουν πει τα τεχνικά. Η ρύθμιση έπρεπε να γίνει κι έχει ήδη καθυστερήσει πολύ. Δεν είναι δυνατόν να χρωστούν στα ασφαλιστικά ταμεία 35 δις ευρώ. Πώς θα τα εισπράξουν; Εάν δεν μειωθούν οι τρέχοντες φόροι, είναι αυτό που έγραψα προσφάτως, η κυβέρνηση έχει αριστεύσει στην υπερφορολόγηση. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία αυτή δεν πρόκειται τίποτα να πάει μπροστά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.