Κώστας Τρομπούκης: «Δόθηκε μια απάντηση που την περιμέναμε 4 χρόνια! Σε 40 ημέρες θα αναδείξουμε όλο το πρόγραμμα της ΝΔ»

Παρέμβαση Κ. Τρομπούκη στον ΑΝΤ1 Αιγαίου

Στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Αντ1» μίλησε το πρωί της Δευτέρας, το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τρομπούκης. Καλούμενος να σχολιάσει την ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις που εκείνη έφερε, ο κ. Τρομπούκης σχολίασε: «Από το αποτέλεσμα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, θα έλεγα ότι κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση, δόθηκε μια απάντηση που την περιμέναμε τέσσερα χρόνια και έχουμε μπροστά μας σχεδόν σαράντα μέρες προεκλογικής περιόδου, που θα αναδείξουμε όλο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Ερωτώμενος για το ύφος της δήλωσης του κ. Μητσοτάκη μετά την οριστικοποίηση του υψηλού ποσοστού της νίκης της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τρομπούκης επεσήμανε πως «Η δήλωση του Πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζει αυτό ακριβώς, που όσοι ξέρουμε τον Πρόεδρο, αυτό ακριβώς είναι. Είναι ένας μετρημένος άνθρωπος, σεμνός, με υψηλό το αίσθημα του πατριωτισμού και θα το αποδείξει στην Πρωθυπουργία του που θα εξελιχθεί από τις αρχές Ιουλίου που θα έχουμε τη νέα κυβέρνηση» και συμπλήρωσε «ο λαός καταλαβαίνει, ότι δεν μπορούν να τον υποτιμούν. Ο λαός έχει καταλάβει ότι τον υποτιμούν, δε νομίζω ότι θα το επιτρέψει άλλο. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί. Ο λαϊκισμός καιροφυλακτεί δυστυχώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλη αυτή την περίοδο».

Τέλος ανέφερε πως «επικρατεί μια αισιοδοξία, έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με αυτή την υπευθυνότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την εκλογική διαδικασία, αλλά και μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.