Κώστας Τρομπούκης για τα 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «Το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί, συνέβη»

Δήλωση του πολιτικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τρομπούκη, για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία της Χώρας

«Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την έλευση στην ηγεσία της Χώρας της πιο καταστροφικής και επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αναρριχήθηκαν στην εξουσία διασπείροντας ψέματα, θεωρίες συνωμοσίας και υποσχόμενοι στους πάντες τα πάντα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επέλεξαν να μας κυβερνήσουν. Δυστυχώς για όλους τους Έλληνες το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί, συνέβη και από σήμερα θα συνδέει για πάντα το όνομά του με το χάρισμα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.

Κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα, κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κόντρα στην ίδια μας την ιστορία η κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα αποκαθιστούσε τάχα την εθνική κυριαρχία δίνει το δικαίωμα στους γείτονές μας να πανηγυρίζουν και άθελα της θα ανοίξει τον ασκό της αστάθειας στα Βαλκάνια παρά τις διαβεβαιώσεις τους για το αντίθετο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έχουν κοντή μνήμη και δεν ξεχνούν τα ψέματα, τις κούφιες υποσχέσεις και τις διαρκείς παλινωδίες μιας κυβέρνησης που παραμένει στην εξουσία με δανεικό χρόνο. Η ετυμηγορία της κάλπης αργά ή γρήγορα θα έρθει και το αποτέλεσμα θα είναι αποστομωτικό».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.