Κωνσταντίνος Γεωργ. Καρατζάς: Με αυταπάρνηση και πνεύμα ανιδιοτέλειας διακόνησα τους συνδημότες μου

Σήμερα, ουσιαστικά, έκλεισε ένας σημαντικός, πρωτόγνωρος και σίγουρα αλησμόνητος για μένα τριετής διάρκειας κύκλος στη ζωή μου, εκείνος του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Χίου. Στα τρία αυτά χρόνια με αυταπάρνηση και πνεύμα ανιδιοτέλειας (δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ και σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποίησα υπηρεσιακό αυτοκίνητο) διακόνησα όσο καλύτερα μπορούσα τον αγαπημένο γενέθλιο τόπο μου, την Χίο και τους συνδημότες μου. Ιδιαίτερο βάρος έριξα μέχρι και σήμερα ακόμα, ως ήταν αναμενόμενο, στον Κάμπο, τον τόπο, όπου κατοικώ και για τον οποίον νιώθω αγάπη μεγάλη και δευτερευόντως στην Καλλιμασιά (χωριό της μητέρας μου) και το Νεχώρι (χωριό, που ασκώ τα εκλογικά μου καθήκοντα). Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους υπαλλήλους τους Δήμου με τους οποίους συνεργάστηκα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μου (θεωρώ ότι ο Δήμος πρωτίστως πρέπει να ασχολείται με την καθημερινότητα). Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον Αντιδήμαρχο της περιοχής μου, τον Νίκο Καρασούλη, ο οποίος στάθηκε δίπλα μου σε κάθε δυσκολία και στήριξε όσο κανείς άλλος τις προσπάθειές μου για το κοινό καλό. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αντιμετοπίζοντες το τελευταίο χρονικό διάστημα θέματα υγείας γονείς μου για την υπομονή και τη συμπαράσταση, που επέδειξαν ιδιαίτερα τους τέσσερις τελευταίους μήνες, που διακονώ τα σχολεία της Χίου από τις θέσεις του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (στις δύο τελευταίες χωρίς Αντιπρόεδρο).

Υ. Γ. Ελπίζω στο εγγύς μέλλον ο αριθμός των νέων ανθρώπων, που θα ασχολείται με τα κοινά να αυξηθεί. Το χει ανάγκη η Χίος μας για να πάει μπροστά.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.