Κουνιέμαι …. εγώ κι ο Κώ….τσος μου! Το βιολί βιολάκι!

Όπου δυο και εμείς τρεις! Εδώ και πολλά χρόνια πλέον που παρακολουθώ την επικαιρότητα και σχολιάζω τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και κυρίως τα τοπικά προβλήματα……. μονίμως σε όλους τους τομείς βλέπω τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με διαφορετικό μανδύα να πρωτοστατούν και να δημιουργούν με κάθε τρόπο αναμπουμπούλα!

Προσπαθούν μέσω ορισμένων συνδικαλιστικών οργανώσεων που παραδόξως συμβαίνει να είναι τα ίδια πρόσωπα στα προεδρία και τα διοικητικά συμβούλια να επιβάλουν τις κομματικές ιδεολογικές απόψεις και θέσεις ασχέτως εάν έχουν πανελλαδικά ποσοστό τρία έως πέντε τοις εκατό!

Απλώς θέλουν φασαρία και τζερτζελές να γίνεται για προβολή και αυτοπροβολή! Τώρα τι δουλειά έχουν οι δάσκαλοι με τις νοσοκόμες και τους νοσηλευτές που χθες λόγω της Παγκόσμιας ημέρας Υγείας θέλησαν εν μέσω καταιγίδας του Κορωνοϊού να κάνουν δήθεν την παρουσία τους στην είσοδο του Νοσοκομείου με απώτερο σκοπό να προβάλλουν διεκδικήσεις…… παρά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας πού ισχύουν για όλους μας!

Παραπονιούνται μέσω του κόμματος τους γιατί τους εμπόδισε η αστυνομία στην συνδικαλιστική δράση τους! Δεν βαρεθήκατε κύριοι κύριοι συνδικαλιστές να ανακατεύεστε συνεχώς μέσ’ τα πίτουρα;  Γιατί στο τέλος θα σας φάνε οι κότες; Αυτό είναι το παράδειγμα που προβάλλετε και δίνετε στην κοινωνία και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα που ενώ πρέπει ως εκπαιδευτικοί να δίνετε το καλό παράδειγμα και να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας…. εσείς βάλατε στην φάτσα σας μια μάσκα προσώπου και μέσα σ’ όλα χωρίς να σκεφτείτε την ζημιά που μπορεί να προκαλέσετε στην δημόσια υγεία των πολιτών μας;

Κάνατε κομματική διαμαρτυρία για παρεμπόδιση από την αστυνομία συνδικαλιστικών δράσεων… αφού εκ του νόμου απαγορεύεται… αλλά εσείς θέλετε πάντοτε να είστε εκτός των νομοθετικών διατάξεων και να μας πουλάτε την κομματική σας τρέλα! Φθάνει πια….την συγκεκριμένη περίοδο και την συγκυρία της πανδημίας καλό θα είναι να βάλετε κάτω την λογική να σκεφθείτε λίγο και τον συνάνθρωπο σας και να κάτσετε στ’ αυγά σας! Λίγο σεβασμό στην Υγεία των συνανθρώπων μας και την ταλαιπωρία των υγειονομικών που καθημερινά δίνουν τεράστιο αγώνα για να μας προστατέψουν! Ως εδώ και μη παρέκει! Υπάρχουν Ηθικοί φραγμοί και φιλότιμο!

Καλημέρα και καλά μυαλά!

Χίος, 8 Απριλίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.