Κορονοϊός: Τέλος τα πανηγύρια και οι μαζικές εκδηλώσεις

Την άμεση απαγόρευση πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων, έως τα τέλη του Ιουλίου αποφάσισε η Κυβέρνηση και ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η απαγόρευση έγινε μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων και προβλέπει επίσης και δικλείδες ασφαλείας για απευθείας πτήσεις.

Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, είναι «κρίμα να χάσουμε το κεκτημένο μας αλλά να διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού», ό,τι έχουμε κατακτήσει.

«Ο ιός είναι εδώ και τρέφεται από τη χαλάρωση», είπε σχετικά και τόνισε πως, πρέπει «να βάλουμε φρένο στον εφησυχασμό».

Σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, είπε ότι, «πρέπει να σταλεί στην γείτονα ισχυρό μήνυμα ότι ουδείς ατιμώρητα δεν μπορεί να παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα. Η Ελλάδα ζητά από ΕΕ κατάλογο ισχυρών μέτρων σε περίπτωση που η Τουρκία παραβιάσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι, αύριο έρχεται στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστισιάδης, στον απόηχο της βέβηλης απόφασης Ερντογάν να κάνει τζαμί την Αγία Σοφία. «Σήμερα η χώρα μας θέτει την ΕΕ προ των ευθυνών της ζητώντας κατάλογο κυρώσεων», τόνισε σχετικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.