Κοινή απόφαση Λαγκάδας- Συκιάδας για κάλυψη αγροτικών ιατρείων

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αγροτικού ιατρού, Αντώνη Ρούσσου, η θέση του Περιφερειακού Ιατρείου Λαγκάδας παραμένει κενή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να εξυπηρετούνται από το Πολυδύναμο Ιατρείο Καρδαμύλων, γεγονός που αυτό γίνεται καθ΄υπέρβαση και είναι αδύνατο να συνεχιστεί για πάντα.

Κατόπιν συνεδρίασης των τοπικών συμβουλίων Λαγκάδας και Συκιάδας οι πρόεδροι των χωριών ζητούν από τον Ηλία Θεοδωρόπουλο, υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Πυργίου και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Χίου, να μάθουν τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα προκειμένου να καλυφθεί η θέση του Περιφερειακού Ιατρείου Λαγκάδας που εδώ και μήνες δεν λειτουργεί.

Στη συνεδρίαση των προέδρων και των τοπικών συμβούλων συζητήθηκε να ζητηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα, να υπάρξει και θέση νοσηλευτή, που θα εξυπηρετεί σε στιγμές ανάγκης τα μέγιστα στην υγεία των κατοίκων των χωριών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.