Κλιμάκιο Κτιριακών Υποδομών στη Χίο για τις εργασίες στο Πρωτοδικείο Χίου

«Από χθες 20/6/2019 και σήμερα 21/6/19, ήρθε στο νησί μας, κλιμάκιο της ΚΤΥΠ, υπο τους κ. Κυριαζόπουλο & Σταυρόπουλο προκειμένου να δρομολογήσει την ολοκλήρωση της αδειοδότησης  επί μέρους εργασιών στο υφιστάμενο Πρωτοδικείο Χίου που σκοπούν στην «άρση του επικινδύνου» σε επι μέρους τμήματα του κτιρίου αυτού.

Η συνεργασία με τα στελέχη της ΚΤΥΠ είναι εποικοδομητική και άριστη και φαίνεται «να μπαίνει το νερό στο αυλάκι».

Ωστόσο θα πρέπει να ευοδωθούν οι εγκρίσεις από την Εφορία Νεωτέρων (στη Μυτιλήνη) και κατόπιν να διευθετηθεί η ανάθεση και ο φορέας  χρηματοδότησης στο λελογισμένο ποσό, των παρεμβάσεων.

΄Όσον αφορά το υπό ανέγερση Δικαστικό Μέγαρο, μετά την διαπίστωση των «αστοχιών» στο σκελετό της οικοδομής και της μελέτης που εκπονήθηκε για την αποκατάστασή τους με κατάλληλες επεμβάσεις, βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο της παραλαβής της εργολαβίας από την «Επιτροπή προσωρινής και οριστικής Παραλαβής» της ΚΤΥΠ, και την εκ νέου επαναδημοπράτηση του έργου κατά το φθινόπωρο του 2019» αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου σε ανακοίνωσή του.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.