Κλειστοί δρόμοι της πόλης σήμερα και αύριο λόγω έργων

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Δρόμος για την παράκαμψη της πόλης της Χίου από Χ.Θ. 0+000 έως Χ.Θ. 0+750» προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη συμβολή του νέου δρόμου με τη λεωφόρο Ενώσεως και την οδό Μαστρολεονάρδου, την Πέμπτη 21/03/2019 και την Παρασκευή 22/03/2019.

Ακόμη, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών του έργου της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ «Αντικατάσταση υπογείων καλωδίων ΜΤ & κατασκευή νέου Υ/Σ Χίου», θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Ι. Χαβιάρα από την συμβολή της οδού Στρ. Γεωργίου Βορριά έως την συμβολή της με την οδό Συναδινού την Πέμπτη 21/3/2019 από τις 7:00 έως 15:00.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περιοίκων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.