Κλειστοί δρόμοι της πόλης λόγω έργων

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών του έργου της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ «Αντικατάσταση υπογείων καλωδίων ΜΤ & κατασκευή νέου Υ/Σ Χίου», θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Φωτίου από την συμβολή της οδού Αγίου Φωτίου με την Στρ. Γεωργίου Βορριά έως την συμβολή της οδού Αγίου Φωτίου με την Λυκιμνίου σήμερα Τρίτη 5/3/2019 από τις 7:00 έως 15:00.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περιοίκων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Ακόμη, ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στις 6/3/2019 ημέρα Τετάρτη και τις ώρες 14.00 με 17.00 κατά τις οποίες δεν θα λειτουργούν τα καταστήματα, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση της οδού Ελευθ. Βενιζέλου, ως μέτρο πρόληψης και ασφαλείας, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες κλαδέματος υψίκορμων δέντρων κατά μήκος της οδού, από τον Δήμο.

«Οι εργασίες αυτές θα εκτελεστούν, στα πλαίσια της συντήρησης του πρασίνου σε δημόσιους χώρους για τους οποίους έχει ευθύνη ο Δήμος. Τα συγκεκριμένα δέντρα μετά από επί τόπου επιθεώρηση από αρμόδιους Λειτουργούς του Δήμου θα κλαδευτούν καθ’ ύψος για λόγους ασφάλειας, πρακτική η οποία εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτός ο τρόπος κλαδέματος, δεν αυξάνει τις πιθανότητες καταστροφής των δέντρων, αντιθέτως βοηθά τα δέντρα να αναζωογονηθούν παρατείνοντας την διάρκεια ζωής τους», αναφέρει ο Δήμος Χίου σε ανακοίνωσή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.