Καντηλάκι και ένα σημείωμα στη μνήμη του 19χρονου Σταύρου που έχασε τη ζωή του από πτώση μπασκέτας στη Δασκαλόπετρα

Μία μπασκέτα στον αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα «σκότωσε» το βράδυ της Κυριακής έναν 19χρονο. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο 19χρονος νεαρός από το Μαρούσι, που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο, παίζοντας μπάσκετ στο γηπεδάκι με τέσσερις φίλους του, δέχθηκε τη μπασκέτα στο κεφάλι, η οποία αποκολλήθηκε από το έδαφος. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε αμέσως ο 19χρονος, υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Ένα καντηλάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου 19ρονου Σταύρου Δ. , άφησε φιλική του οικογένεια στο σημείο που έπεσε νεκρός από τη δολοφονική μπασκέτα.
«Μας κοιτάς ψηλά με τα λευκά φτερά σου», γράφει στο σημείωμα της, στο Σταύρο, η συμμαθήτρια του.  Δίπλα σε αυτά, ένα λουλούδι και μια εικόνα, στον 19χρονο φοιτητή της ΑΣΟΕ- Τμήμα λογιστικής που μαζί με 4 ακόμα φίλους του βρέθηκε από την Παρασκευή στη Χίο για ολιγοήμερες διακοπές.

Το γράμμα της φίλης του 19χρονου
«Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δε πονάς. Δε κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για λίγο οι 5 φίλοι έχασαν το λεωφορείο που από την ιστορική τοποθεσία της Δασκαλόπετρας, θα κατέβαιναν στις 10.00 το βράδυ της Κυριακής στην πόλη της Χίου. Περιμένοντας φιλικό τους πρόσωπο για να τους μεταφέρει άρχισαν να παίζουν στην μπασκέτα. Ο 19χρονος έκανε ένα κάρφωμα στη σάπια, όπως αποδείχθηκε μπασκέτα, εκείνη αποκολλήθηκε από το έδαφος κι έπεσε πάνω στο κεφάλι του, κόβοντας με τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής του.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.