Και η πιο αιθέρια ύπαρξη έχει τον πεπτικό της σωλήνα!

Τα πάντα εν σοφία εποίησε! Είπα σήμερα να βουτήξω στα βαθιά νερά. Το τελευταίο διάστημα έχω πολύ επηρεαστεί από την καθημερινή παγκόσμια κακοποίηση της ανθρώπινης ύπαρξης και ειδικότερα του ωραίου φύλου και μικρών παιδιών. Αναλογίζομαι τι είναι αυτό που προκαλεί πράγματι το ανθρώπινο είδος που υποτίθεται ότι έχει μυαλό να συμπεριφέρονται με κτηνώδη ένστικτα το ένα ον εναντίον του άλλου. Και περισσότερο στην σεξουαλική κακοποίηση γενικότερα πάσης φύσεως και κάθε μορφής. Έχει χαθεί κάθε ιερό και όσιο στην σημερινή κοινωνία και ψάχνω να βρω τα πραγματικά αίτια της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς ακόμη και από τους γεννήτορες. Αυτό που μου μένει να καταλάβω είναι ότι υπάρχει μεγάλη κτηνοβασία ακόμη και σήμερα που η θάλασσα έχει γίνει γιαούρτι και υπάρχει πληθώρα κάθε είδους εκτόνωσης. Στις φωτογραφίες καταδεικνύεται η μορφολογία του ανθρώπινου σώματος που πράγματι εν σοφία εποίησε ο μεγαλοδύναμος. Και ας πάρουμε την θεά Αφροδίτη όπως επί αιώνες μας παρουσιάζουν. Αν αναλογιστούμε ότι και η ποιο Αιθέρια ύπαρξη ή γυναίκα έχει και τoν πεπτικό της σωλήνα και το τι εξέρχεται από αυτόν πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα τι έγκλημα πάμε να διαπράξουμε με την κάθε μορφή βιαιοπραγίας παρά την θέληση.

Δεν θα εισχωρήσω σε ξένα επιστημονικά χωράφια ψυχολογίας και ψυχοσύνθεσης και ανάλυσης του ανθρώπινου εγκεφάλου την σκέψη και την Ψυχή και το τι κουβαλάει μέσα στα πολυσύνθετα εγκεφαλικά κύτταρα του. Αν χαρτογραφήσουμε το ανθρώπινο σώμα και όλα τα όργανα με μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία και δούμε ότι πράγματι όλες οι επιστήμες ξεκινούν από κάποιο ανθρώπινο όργανο και την λειτουργία του, δεν θα βανδαλίζαμε και δεν θα κατακρεουργούσαμε αυτό το θεσπέσιο δημιούργημα της φύσης.

Λέγεται από την επιστημονική κοινότητα ότι το μέλλον είναι τα ρομπότ και η εξελιγμένη τεχνολογία με όλα τα ηλεκτρονικά τεχνολογικά επιτεύγματα. Και θέτω το ερώτημα δίχως τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τα εγκεφαλικά κύτταρα του οργανισμού είναι ποτέ δυνατόν η οποιαδήποτε τεχνολογία να κατορθώσει το αδιανόητο και το ασύλληπτο επίτευγμα; Πάρτε με την σειρά όλα τα ανθρώπινα όργανα και την λειτουργία τους και αναλύσετε από πού ξεκίνησε η κάθε επιστημονική έρευνα και δημιουργία όλων των τεχνολογικών εφαρμογών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Θα αναφερθώ μόνο σε δύο τρία βασικά όργανα : τον εγκέφαλο από αυτόν λειτουργούν όλα τα ηλεκτρονικά τεχνολογικά επιτεύγματα. Η καρδιά που είναι η καταθλιπτική αντλία που δίνει ενέργεια σε κάθε λειτουργία της ανθρώπινης ζωής. Τα πνευμόνια που χωρίς αυτά δεν λειτουργεί τίποτα γιατί δεν οξυγονώνεται και μπουκώνει η μηχανή.

Τα νεφρά τα διυλιστήρια του οργανισμού. Το συκώτι ο βιολογικός καθαρισμός. Το εντερικό σύστημα μαζί με το στομάχι η τροφοδοσία και το αποχετευτικό δίκτυο που καταλήγει στον πεπτικό σωλήνα! Δεν θα αναφέρω άλλα γιατί πρέπει να γίνει πλήρης ανατομία και φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος και οργανισμού. Ευτυχώς την ανατομία είχα την τύχη να την μάθω πολύ καλά με την καταπίεση του μεγάλου μου δασκάλου Γιάννη Αυγουστή! Τελειώνοντας θέλω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις ότι η ονομασία όλων των ανθρωπίνων οργάνων έχουν την Ελληνική ονομασία και δεν μπορούν να ειπωθούν σε καμιά άλλη γλώσσα με μια μόνο λέξη. Θα αναφέρω μόνο μία που δεν μπορεί να μεταφραστεί σε καμία ξένη γλώσσα και υποχρεωτικά την προφέρουν στα Ελληνικά π.χ. Στερνοκλειδομαστοειδής μυς άντε να τον πούνε οι Γερμανοί ή οι Εγγλέζοι ή οι Γάλλοι ή οι Αμερικανοί.

Πάντοτε υπάρχει η Ελλάδα και η Ελληνική ρίζα της κάθε επιστημονικής λέξης. Σαν Έθνος και σαν λαός με την γλώσσα μας και την Ψυχή μας που πάντα μας κρατούν γερά και σθεναρά στο παγκόσμιο στερέωμα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι αλλά να την έχουμε ως προμετωπίδα και να μην την βανδαλίζουμε με τις καθημερινές αλλοπρόσαλλες ενέργειες που θίγουν τα όσια και τα ιερά μας! Δεν θέλω να αναφερθώ σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαλότητες το μόνο που Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες ομόνοια και ομοψυχία για ένα καλύτερο αύριο και μέλλον!

Χίος 2 Φεβρουαρίου 2020


Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.