Και εσύ τέκνον Βρούτε!

Το να βλέπει κανείς τους Αριστερόστροφους συνδικαλιστές πολιτικάντηδες να εναντιώνονται στην κυβερνητική πολιτική μπορεί να πει ότι είναι εγκάθετοι της αντιπολίτευσης.… αλλά το να βλέπουμε τους προσκείμενους στην κυβερνητική παράταξη να αντιδρούν αρνητικά στις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων…… κάτι δεν πηγαίνει καλά μέσα στις τάξεις διδασκαλίας!

Αλήθεια τι είναι αυτό που φοβάστε ότι θα φανεί από το διαδίκτυο; Μήπως η ανεπάρκεια της διδασκαλίας και της συμπεριφοράς σας έναντι της μαθητιώσσας νεολαίας; Ή μήπως απλώς δηλώνετε ότι είστε η ΔΑΚΕ για αντιπερισπασμό …. ενώ στην πραγματικότητα συμπλέετε με όλες τις απόψεις και αποφάσεις του συνδικαλιστικού σας οργάνου κατά το δοκούν!

Και οπότε σας συμφέρει αλλάζετε πλεύση και τάσσεστε δήθεν ενάντια! Κάτι δεν πάει καλά! Ή είναι στραβό το κλίμα και το έφαγε κι ο γάιδαρος; Γι’ αυτό ακριβώς πάντοτε αντιδράτε όταν πρόκειται για αξιολόγηση… όπως ήταν τα παλιά χρόνια που υπήρχαν οι επιθεωρητές της εκπαίδευσης! Με την στάση σας αυτή αποδεικνύεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Μάλλον με όλη αυτή την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις καταδεικνύεται ότι κάτι σοβαρό γίνεται στα σχολεία ….και ίσως πολλές φορές οι καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές είναι δικαιολογημένη ή είναι καθοδηγούμενη από εσάς τους ίδιους για να μην προσέρχεστε στην δουλειά σας!

Μάλλον με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων που (ας όψονται αυτοί που το καθιέρωσαν) και πολλές φορές δεν μπορεί να επέμβει ακόμη και η δικαιοσύνη γίνεται της ……. Πόπης το κάγκελο! Καιρός είναι να μπει επιτέλους κάποια τάξη μέσα στην τάξη με ευπρέπεια και ευγένεια και με την καλή και αξιοπρεπή ενδυματολογική εμφάνιση σας… για παράδειγμα προς μίμηση στους μαθητές!

Καλά Μυαλά!

Χίος, 11 Μαΐου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.