Κάτω τα χέρια από τους συμβασιούχους – Καμία έφεση στο ιερό δικαίωμα της εργασίας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Χίου

«Η δικαιοσύνη με σειρά αντικρουόμενων και αντιφατικών μεταξύ τους αποφάσεων σε πρώτο βαθμό, έστειλε στον Καιάδα της ανεργίας τη συντριπτική πλειοψηφία των παρατασιούχων συμβασιούχων της Καθαριότητας του Δήμου Χίου και δικαίωσε έναν για να συνεχίσει την εργασία του.

Και οι κρίνοντες κρίνονται όπως και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που στην προσεχή συνεδρίαση του Οργάνου θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο Δήμος θα εφεσιβάλει τη θετική για τον εργαζόμενο απόφαση-παρεμπιπτόντως η απόφαση αναφέρει ότι καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες- ή ως έχουν δικαίωμα απορρέον εκ του Νόμου, να σεβαστούν την πρωτόδικη απόφαση και ο εργαζόμενος απρόσκοπτα να συνεχίσει τη δουλειά του στο Δήμο.

Γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν πολύ περισσότερα. Οι εργαζομένοι στο Δήμο Χίου συνιστούμε σε όλους που πλειοδότησαν σε φθηνό λαϊκισμό στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής να πάψουν να παίζουν με το μέλλον και τις ζωές ανθρώπων που είτε εργάζονται με επισφαλείς συνθήκες, είτε βιώνουν το φρικτό εφιάλτη των μνημονιακών πολιτικών και της ανεργίας.

ΟΧΙ οι ζωές μας στον βωμό της πολιτικής δήθεν αντιπαράθεσης

 Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χίου θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων σε όλα τα επίπεδα και μέτωπα του αγώνα.

Μαχόμαστε για το δικαίωμα στην δουλειά,για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και ανατροή ολων των αντεργατικών πολιτικών που δμιουργούν και αναπαράγουν την ανεργία,όλων των πολιτων που μας εξαθλιώνουν!!!!!!!!

Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα. Συμμετέχουμε μαζικά στην πανελλαδική απεργία την Τρίτη 24 του Σεπτέμβρη 2019.

Κάτω τα χέρια από το μέλλον μας !

Κάτω τα χέρια από τους συμβασιούχους».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.