Κάλεσμα του Σωματείου συνταξιούχων ΕΦΚΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Χίου

Το Σωματείο συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ, καλεί όλους τους συνταξιούχους να δώσουμε δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 6/9/19 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου.
«Να απαιτήσουμε οι συνταξιούχοι μαζί με τον υπόλοιπο λαό της Χίου να σταματήσει η προκλητική αντιμετώπιση της υγείας του λαού στην λογική κόστους-οφέλους.
Θεωρούν την υγεία κόστος όπως και οι προηγούμενοι, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η υποχρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας για να συγκεντρώνονται τα “αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα στην εποχή της κανονικότητας”.
Αυτή η κανονικότητα έχει φέρει στα όρια γιατρούς ,νοσηλευτές,παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό συνέπεια της υποστελέχωσης.
Εμείς οι συνταξιούχοι έχουμε χρυσοπληρώσει στην διάρκεια του εργασιακού μας βίου για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής μας.
Να μπορούμε να έχουμε τις ιατρικές πράξεις που χρειαζόμαστε δωρεάν και όχι να αναγκαζόμαστε πολλές φορές να μην κάνουμε τα απαραίτητα για την υγεία μας,επειδή έχουν καταστήσει εμπόρευμα το ζήτημα της υγείας με τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα».

Ο ΣΕΣΝΟΧ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/9/19 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.