Ιδού το αποτέλεσμα της υποταγής στην Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου!

Θαυμάστε συμπολίτες και συμπολίτισσες τα αποτελέσματα της τυφλής υπακοής των υπευθύνων υπηρεσιών που κατάργησαν με τον φόβο των Ιουδαίων προστίμων καί τρέχα γύρευε το πάρκινγκ απέναντι από το Ελληνικό Κάστρο! Οι μικρές πινακίδες που τοποθέτησε η ιδιωτική επιχείρηση Φεγγουδάκη για να μην ρυπαίνει την φυσική ομορφιά της περιοχής δείχνουν την είσοδο του νέου ιδιόκτητου πάρκιν για τους πελάτες του ξενοδοχείου!
Αλλά οι πελάτες των υπολοίπων καταστημάτων παρκάρουν και καταλαμβάνουν τα τρία μέτρα πεζοδρομίου της Λεωφόρου Ενώσεως ή Καρτάλη ή Σταύρου Λιβανού! Ίσως δώσουν δουλειά στον Γιώργο Κολόμβο και την μαυρομύτα πένα του και δικαιολογημένα γιατί δεν μπορούν να περπατήσουν οι πεζοί ! Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και θαυμάστε τα αποτελέσματα της ξεροκεφαλιάς ορισμένων υπευθύνων εγώ θα έλεγα ανευθυνότητα!
Είναι τεράστιος χώρος κενός για φύτεμα και καλλιέργεια λαχανικών λουλουδιών φυτών και ότι φαντάζεστε ! Κρίμα γιατί βλέπω εμπάθεια και σκοπιμότητα ! Καλό Σαββατοκυριακοδευτερο με το πνεύμα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 ! Ζήτω η Ελλάς ! Ή Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει !
Χίος 26 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.