Θαύματα και πράματα τού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Τολμούν και μιλούν και δεν κοκκινίζουν από ΝΤΡΟΠΗ !

 

του Λευτέρη Πυκνή Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Θαυμαστά τα έργα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επί 4,5 χρόνια !

Και έχουν μούτρα να μιλούν και να αντιπαρατίθενται για την απραξία και τον παραμελισμό της επαρχιώτικης Ελλάδος πού την εγκατέλειψαν για να γεμίσουν τα ταμεία για να δίνουν το αντίδωρο στους κατατρεγμένους ανέργους όπως κατάντησαν την μισή Ελλάδα.

Μονίμως έδιναν εργολαβίες στους κομματικούς κηφήνες π.χ. Καλογρίτσες με τα βοσκοτόπια τής Ηθάκης και βάλε πού ποτέ δεν τελείωσαν κανένα έργο. Τολμούν και μιλούν για την Σαμοθράκη πού την είχαν αφήσει στο έλεος των καιρικών συνθηκών ίσως και τού Θεού.Τα λιμενικά έργα ανύπαρκτα, οι συμβάσεις και οι αναθέσεις τής άγονης ακτοπλοϊκής γραμμής σε ανεύθυνους.

Έρχονται τώρα με το φιάσκο τής ανεπάρκειας τού κρατικού μηχανισμού τόσα χρόνια να ζητούν και τα ρέστα τής πατάτας για την ταλαιπωρία των τουριστών στην Σαμοθράκη. Δηλαδή τι περίμεναν μέσα σε ένα μήνα της Νέας Κυβέρνησης να προλάβει να φτιάξει λιμάνια και τα αντιπλημμυρικά έργα πού δεν ξεκίνησαν ποτέ οι στρογγυλοκαθισμένοι αεριτζήδες πού ήταν διορισμένοι από τούς κομματικούς Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια πού μας είχατε φέρει, και έχετε βάλει όλα τα παπαγαλάκια διαδικτυακά να μας σερβίρουν Μπαρούφες και ότι ό Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπαρκής και θα ρουφήξει τον ιδρώτα και το αίμα των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων του εργατικού δυναμικού. Μάθατε να προβάλλετε και να λέτε ό καπιταλισμός και κουραφέξαλα. Είδαμε και τα χαΐρια μας με την αριστερόστροφη κυβέρνηση σας. Μας αλλάξατε τον αδόξαστο στην φορολογία και την απραξία όλων των έργων ανά την επικράτεια.

Δεν ξεκίνησε κανένα έργο υποδομής ούτε και αφήσατε την ιδιωτική πρωτοβουλία να κάνει επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Νομίζετε επειδή έχετε καλομάθει ότι το δημόσιο μπορεί να ταΐσει και να θρέψει όλους τούς Έλληνες και τούς ξέμπαρκους μετανάστες πού έχουν κατακλύσει τα νησιά μας αλλά τώρα και όλη την Ελλάδα.

Για ρίξετε μία ματιά στον καθρέφτη σας και απολαύστε την φάτσα σας και αναλογιστείτε τις μέρες και τα έργα σας πού στην κυριολεξία μας διαλύσατε !

Χίος ξημέρωμα 20 Αυγούστου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.