Θέσεις εργασίας για Ιατρούς-Ψυχολόγους για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS II»

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS II» που έχει ως αντικείμενο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών, δημοσίευσε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων έργου με 63 Ιατρούς και 6 ψυχολόγους.

Συγκεκριμένα, το επιστημονικό προσωπικό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων & Μεταναστών (ΚΦΠΜ) καθώς και στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στο νομό Έβρου.

Επισημαίνεται ότι οι αποδοχές του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού έχουν υπολογισθεί βάσει των ν.4647/2019 (άρθρο 8) και ν.4574/2018 (άρθρο 5), οι οποίοι παρέχουν αυξημένα οικονομικά κίνητρα  σε προσωπικό που εργάζεται σε ΚΦΠΜ και ΚΥΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τις απαραίτητες προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) και στο τηλέφωνο 210 5212003.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.