Θέλετε να μάθετε μπριτζ;

Την φετινή χρονιά η παρέα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ μεγάλωσε … δημιουργήθηκαν νέες φιλίες και όμορφες αναμνήσεις από τα Πρωταθλήματα Μπριτζ που συμμετείχε σε όλη την Ελλάδα με πιο έντονες αυτές στην Μυτιλήνη τον Ιούλιο που μας πέρασε. Πλούσιο όμως σε δραστηριότητες πρόκειται να είναι και το 2020 για τους αθλητές και τους νέους μαθητές του Ομίλου μας αφού το άθλημά μας συνδυάζει διακοπές και αγώνες μπριτζ .

Μην διστάζετε  και εσείς …. να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί  ενα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 και ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο , μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων…. Το σίγουρο είναι ότι θα παίζετε Μπριτζ μιά ζωή …..

Ελάτε να το γνωρίσετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δήμου Χίου επί της οδού Πολυτεχνείου ,είσοδος από Μαξίμου (πλησίον supermarket «ΧΑΡΑ»), από 09 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6945723387 – 6934777792

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.