Θέλετε να μάθετε μπρίτζ;

Την φετινή χρονιά η παρέα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ μεγάλωσε … δημιουργήθηκαν νέες φιλίες και όμορφες αναμνήσεις από τα Πρωταθλήματα Μπριτζ που συμμετείχε σε όλη την Ελλάδα . Πλούσιο όμως σε δραστηριότητες πρόκειται να είναι και το 2019 για τους αθλητές και τους νέους μαθητές του Ομίλου μας αφού το άθλημά μας συνδυάζει διακοπές και αγώνες μπριτζ .

Οι πρώτοι νέοι αθλητές που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ θα συναντηθούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 5:30 το απόγευμα ημέρα έναρξης των μαθημάτων ταυτόχρονα με τους μαθητές των υπολοίπων 60 Ομίλων σε όλη τη χώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα από 8.000 ενεργά μέλη-αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ ο στόχος είναι σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα 9.500 μέλη.

Εάν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί :

  • Ένα παιχνίδι ζωής …
  • Ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο και μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων….
  • Ένα άθλημα που θα σας συντροφεύει, θα σας διασκεδάζει και θα καλλιεργεί τη σκέψη σας συνεχώς και που δίνει σ’ όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διακρίσεις, έπαθλα και βραβεία ….
  • Το σκάκι της τράπουλας . Ένα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 , που στο άμεσο μέλλον θεωρείται βέβαιο ότι θα ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες….

Μην διστάζετε …. Ελάτε να το γνωρίσετε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δήμου Χίου επί της οδού Πολυτεχνείου ,είσοδος από Μαξίμου (πλησίον super market «ΧΑΡΑ»), από 10 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6945723387 – 6934777792

Περιμένουμε λοιπόν νέα μέλη με σκοπό την αύξηση της οικογένειας του αγωνιστικού μπριτζ. Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.