Η Χίος σε δύο επεισόδια της νέας σεζόν «My Greek Table» με την Νταϊάν Κοχύλα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, συνεπής στους σκοπούς της για την ανάδειξη της ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού και κουζίνας, είναι χορηγός της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής «My Greek Table» με τη σεφ Νταιάν Κόχυλα (Diane Kochilas).

Ειδικότερα, η τρίτη σεζόν, η οποία ξεκινάει στις 24 Μαίου στις 4:30 το απόγευμα, προγραμματίζεται να μεταδοθεί στη Νέα Υόρκη από το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι 13 PBS (Channel 13 PBS).

Τα επεισόδια 305 και 311 παρουσιάζουν τη Χίο. Να σημειωθεί ότι οι ώρες και οι ημέρες προβολής των επεισοδίων ενδέχεται να διαφέρουν από Πολιτεία σε Πολιτεία.

Δείτε το σχετικό αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεοπτικής προβολής και το σχετικό τρέιλερ της εκπομπής στους ακόλουθους συνδέσμους:

• hqps://aptonline.org/catalog/MY-GREEK-TABLE-WITH-DIANE-KOCHILAS

(τηλεοπτικό πρόγραμμα) • hqps://vimeo.com/372740881/12d65dc42f (τρέιλερ)

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, η Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης διοργάνωσε – κατά κοινή ομολογία – επιτυχημένη εκδήλωση για την υποστήριξη της εκπομπής “My Greek Table”και την παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου, με τίτλο “My Greek Table”, όπου παρευρέθηκε και η σεφ Νταιάν Κόχυλα.

Στο βήμα η συγγραφέας- σεφ Νταϊάν Κόχυλα.
Από αριστερά οι Αμαλία Μπουρνιά, Νταϊάν Κόχυλα, Αννα Κοντούλη και η Γεωργία Σιδερίδη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.