Η παράγκα του Καραγκιόζη

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος αυτός. Μπράβο που έστω και αργά δόθηκε η προσωρινή λύση στην είσοδο της οδού Αργέντη από την Βενιζέλου.

Η σιδηροκατασκευή είναι και καλοφτιαγμένη και γερή και καλύπτει την ασφαλή διέλευση των πολιτών. Το πρόβλημα που κατέγραψα είναι η απαγόρευση των Ι.Χ επιβατικών αυτοκινήτων και ειδικά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα πού περιμένουν τα μαγαζιά να δουλέψουν και φυσικά να διεξάγεται και πιο εύκολα η διέλευση των πεζών.

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται η απαγόρευση των μικρών οχημάτων. Θα μπορούσε πάνω στις σιδηροκολώνες να τοποθετηθεί σήμανση για να μπορούν να διέρχονται τουλάχιστον τα μικρά οχήματα που απ’ ότι είδα, ο δρόμος έχει περιθώρια να περνούν. Ας οψονται οι καρεκλοκένταυροι που καθυστερούν να χορηγήσουν άδεια επισκευής σε όλα τα ετοιμόρροπα κτίρια του τόπου μας. Φροντίστε αρμόδιοι να φύγει η απαγορευτική πινακίδα από το κέντρο του δρόμου και να επιτραπεί η διέλευση των μικρών Ι.Χ. Διαφορετικά βλέπει κανείς μια ΠΑΡΑΓΚΑ του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Χίος, 23 Απριλίου 2019

Εύχομαι Καλό ΠΑΣΧΑ με Υγεία και Χαρά


Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.