Η “μαντάμ” Καλογήρου στη Χίο

Από χθες το πρωί η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται στη Χίο λόγω της επίσκεψης του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Δέρβου. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία συνοδευόμενη από τους υποψηφίους περιφερειακούς της συμβούλους να ξενυχτίσει σε κλαμπ και ταβέρνες. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού της, αυτήν την φορά είναι από διάφορες πολιτικές παρατάξεις, αφού οι προηγούμενοι συνεργάτες της που ήταν στην πλειοψηφία τους Νεοδημοκράτες, εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη. Δυνατά και αναγνωρισμένα ονόματα της γαλάζιας παράταξης, τα οποία ψυχράνθηκαν με τη συμπεριφορά τής κα Καλογήρου και για αυτό αποχώρησαν από το πλευρό της.
Η Καλογήρου μην ξεχνάμε ότι αυτά τα 5 χρόνια τιμώρησε τη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, γιατί το εκλογικό σώμα στις προηγούμενες εκλογές στο νησί μας έδωσε προβάδισμα στον συνδυασμό Νάσο Γιακαλή και στον Κώστα Γανιάρη. Έτσι, αγνόησε πλήρως τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Στάματη Κάρμαντζη και γενικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Χίου με αποτέλεσμα, εξαιτίας της για το νησί μας να μην απορροφηθούν κονδύλια, να μην ενταχθούν έργα σε προγράμματα ΕΣΠΑ και τελικά να μην προχωρήσουν τα ημιτελή έργα αλλά και να μην ξεκινήσουν προσπάθειες για άλλα νέα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Επειδή ο λαός της Χίου δεν ξεχνά τόσο εύκολα, σε αυτές τις εκλογές θα την κατατάξει εκεί που της αξίζει, δίνοντάς αρνητική ψήφο στον συνδυασμό της την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.
Η Καλογήρου είναι εκδικητικό και αχάριστο πολιτικά άτομο.
Είναι αδύναμη πολιτικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τους συνεργάτες της αλλά και με το εκλογικό σώμα. Έχει έλλειψη πολιτικής βούλησης. Δεν μπορεί να προωθήσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των προβλημάτων των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Η Καλογήρου χόρτασε από ταξίδια στο εξωτερικό. Δεν της έμεινε χρόνος να ασχοληθεί με τα προβλήματα των νησιών μας. Ασφαλώς τα ταξίδια αυτά επιβάρυναν την Περιφέρεια.
Έβαλε πλάτες στην κυβέρνηση Τσίπρα να γεμίσει τα νησιά από λαθρομετανάστες, χωρίς να επωφεληθεί η περιοχή μας.
Είχε το δεξί της χέρι, πιστό της εκπρόσωπο, τον κ. Θ. Βαλσαμίδη να βγάζει το φίδι από την τρύπα.
Αξίζει αλήθεια, οι Αιγαιοπελαγίτες να δώσουν ψήφο στον συνδυασμό Καλογήρου;
Αξίζει να τιμωρήσουν για άλλη μια 4ετία τα νησιά και τους κατοίκους μας;
Μαύρο στον συνδυασμό Καλογήρου, που ευθύνεται για τη στασιμότητα των έργων στο νησί μας.
Στείλτε την εκεί που της αξίζει. Ήρθε η ώρα της!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.