Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αυτή την ώρα. Οδηγοί Προσοχή! (Φώτο)

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί μας αλλά και σε όλο το Β.Α. Αιγαίο, παρουσιάζονται πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι απροσπέλαστοι λόγο πλημυρών και πτώσης βράχων και είναι επικίνδυνη για την κυκλοφορία, πεζών και οχημάτων.

Η Επαρχιακή οδό Χίου Αμανής, είναι επικίνδυνη, λόγω της υπερχείλισης ποταμού και πτώσεις βράχων στο οδόστρωμα.

Στις υπόλοιπες επαρχιακές οδούς (Νότιο τμήμα της Χίου) δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην Αμανή, προσοχή στην περιφερειακή οδό για Λεπτόποδα, Κουρούνια, Νενητούρια, προς  Αγία Μαρκέλλα και στην περιοχή της Κατάβασης.

Λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών και της πτώσης της θερμοκρασίας κατά τις βραδινές ώρες, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο παρουσιάζει συχνές αλλαγές. Ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Προτρέπονται οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους να ενημερώνονται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Φώτο: Βιβή Ποταμούση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.