Η ΔΕΥΑΧ προχωρά σε μαζικές διακοπές νερού λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Στο Δημοτικό Συμβούλιο χθες αναφέρθηκε και το ζήτημα με τις διακοπές νερού που έχει προχωρήσει η ΔΕΥΑΧ, με αποτέλεσμα αρκετά νοικοκυριά να μένουν χωρίς ύδρευση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Παντελή Νεαμονίτη, αυτή η μέθοδος πραγματοποιείται σε όσους έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς, και συγκεκριμένα σε όσους χρωστούν ποσά από 400 ευρώ και άνω.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΕΥΧΑ ανέφερε:

«Έχουμε ξεκινήσει τις διακοπές νερού από το Πυργί, τα Νένητα και άλλα χωριά και φθάνουμε μέχρι και στο σημείο της κατάθεσης αγωγής εναντίον των οφειλετών.  Όμως θέλω να διευκρινίσω ότι πρόκειται για περιπτώσεις ανθρώπων που αρνούνται να πληρώσουν κάνοντας χρήση του διακανονισμού που προσφέρουμε ώστε να δίνουν περί τα 20 ευρώ τον μήνα».

Καλό θα ήταν λοιπόν, όσοι έχετε πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς να προχωρήσετε σιγά σιγά στην εξόφλησή τους, δίνοντας μικρά ποσά στη ΔΕΥΑΧ, της τάξης των 20ευρώ, για να εξακολουθεί να σας παρέχει τις υπηρεσίες της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.