Η Βαρβάρα Σιάρμπα – Κουμπή στο πλευρό του Κώστα Τριαντάφυλλου

Η Βαρβάρα μια δυναμική προσωπικότητα, που ανταποκρίνεται καθημερινά με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, στις απαιτήσεις της δουλειά της, θα συμμετάσχει φέτος στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Τριαντάφυλλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Αξιών».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος, μιλώντας για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Βαρβάρα Σιάρμπα – Κουμπή δήλωσε τα εξής:
«Η Βαρβάρα γνωρίζει τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας και επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και είναι έτοιμη να συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυσή τους».

Βιογραφικό| Βαρβάρα Σιάρμπα Κουμπή του Γεωργίου

Υπηρετώ ως μαία, επί περίπου 20 χρόνια σε ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, με κρατική υποτροφία στο City University of London. Έχω εργαστεί στο εξωτερικό και ως εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Αθηνών. Υπήρξα διεθνής σύμβουλος γαλουχίας και μέλος του μητροπολιτικού συλλόγου Μαιών Αθήνας, καθώς και μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιών Λονδίνου. Σήμερα εργάζομαι ως προϊσταμένη της μαιευτικής γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» και φοιτώ στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστήμιου. Είμαι παντρεμένη με τον γυναικολόγο Βαλάντη Κουμπή και έχουμε τρία παιδιά.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.