Η “Ανταρσία στο Αιγαίο” για το τραγικό συμβάν στη Δασκαλόπετρα της Χίου

Η “Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά” εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του νέου που χάθηκε στη Δασκαλόπετρα της Χίου από πτώση μπασκέτας. Γεγονότα όπως αυτά δείχνουν απλά ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”. Έργα που εγκαινιάζονται και περιφέρονται  με ιλουστρασιόν έντυπα σε κάθε προεκλογική εκστρατεία από διάφορους τοπικούς και κεντρικούς Μαυρογιαλούρους αφήνονται στην τύχη τους αφού και γίνονται στο άρπα κόλλα και αφήνονται μετά τα ταρατατζούμ των εγκαινίων χωρίς καμιά συντήρηση και επίβλεψη.

Γεγονότα όπως αυτό της Δασκαλόπετρας είναι αποτέλεσμα σε πολιτικό και κεντρικό επίπεδο της εγκατάλειψης από κυβερνήσεις, δημοτικές και περιφερειακές αρχές των γειτονιών και των χωριών αφού προέχει η εξυπηρέτηση σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο των συμφερόντων και των κερδών των καπιταλιστών. Προέχουν αυτά και όχι η προστασία της ζωής των εργαζομένων τόσο στη δουλεία όσο και στη σχόλη.

Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα, αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα είναι τελικά οι απόλυτοι ηθικοί αυτουργοί. Οι κακοσυντηρημένες παιδικές χαρές, οι σκουριασμένες μπασκέτες και δοκάρια γηπέδων ποδοσφαίρου σε σχολεία, δημοτικούς χώρους κ.α. είναι τελικά μια από τις κακοφορμισμένες πληγές της καθημερινότητάς μας.

Ως Ανταρσία στο Αιγαίο καλούμε τις κάθε φορά αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν όλους τους χώρους και εγκαταστάσεις όπου αθλείται και ψυχαγωγείται η νεολαία οργανωμένα ή μη. Να διατεθούν άμεσα τα αναγκαία κονδύλια για την αποκατάστασή τους και τον εκσυγχρονισμό τους πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα στα νησιά μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.