Η Ένωση Στρατιωτικών στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής Στρατιωτικών, της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, συναντήθηκε το Σάββατο 04 Μαΐου 2019, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχαηλίδη Ανδρέα, στο γραφείο του στην πόλη της Χίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πολύ καλό και θερμό κλίμα. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Μιχαηλίδη για την αναγκαιότητα ύπαρξης της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τους σκοπούς ίδρυσης της Ένωσής τους. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η αντιπροσωπεία τον ενημέρωσε, για τα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητάς, ενώ εξέφρασαν και την ευαρέσκειά τους για τον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Ρήγα που ρυθμίζει χρόνια αιτήματα των στρατιωτικών.

Εκ μέρους του κου βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης των Στρατιωτικών προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων, ενώ  δόθηκε η υπόσχεση ότι οι επαφές θα συνεχιστούν, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και ενημερώσεις, όποτε κριθεί αναγκαίο και πάντα με γνώμονα τη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση των διαφόρων θεμάτων που θα προκύψουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.