Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον Ελευθέριο Ντουρουντού

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ. Ντουρουντού Ελευθέριο για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου και την παραμονή του στην ηγεσία του Βορείου Αιγαίου. Επίσης, συγχαίρουμε τον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο κ. Τσαπικούνη Ανδρέα και τον καλωσορίζουμε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, όπου τοποθετήθηκε ως Διευθυντής.

Ευχόμαστε, τόσο σε αυτούς, όσο και στους υπόλοιπους Αξιωματικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, έχοντας υγεία, δύναμη, υπομονή και με τη στήριξη της Ένωσης μας.

Τέλος, απευθυνόμαστε στο Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνοντας έκκληση στα μέλη του, ώστε στην επικείμενη κατάρτιση του πίνακα των προς πλήρωση θέσεων για τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις, να λάβουν υπόψη ότι η μεταναστευτική κρίση όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά είναι σε έξαρση. Οι Υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου είναι πιο επιβαρυμένες από ποτέ και το Αστυνομικό Προσωπικό έχει φτάσει στα όριά του. Ελπίζουμε λοιπόν να μη μας αγνοήσουν, και να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις των Αξιωματικών σε Λέσβο, Χίο και Σάμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.