Ζητείται ψεύτης!!! Πρωθυπουργός και Πρόεδρος!!

Δεν είναι τυχαία η ώρα η ημερομηνία 7 ΙΟΥΝΙΟΥ που το μυαλό μου πήρε και πάλι στροφές όταν θυμήθηκα χρονιάρα ηρωική μέρα για την Χίο όταν στις 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 1822 λίγο μετά τις σφαγές της Χίου ( τότε αποτύπωσε και τον περίφημο του πίνακα ο ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ με την σφαγή της ΧΙΟΥ που συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη ) ένα θαρραλέο Ψαριανό παλικάρι μαζί με συντρόφους του ο Ήρωας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ κατέφθασαν στο λιμάνι της Χίου να πάρουν εκδίκηση και πυρπόλησαν την ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του ΚΑΡΑ ΑΛΗ με αποτέλεσμα να καούν 2.000 Τούρκοι και να βυθισθεί μέσα στο λιμάνι η πελώρια Ναυαρχίδα καμάρι του Σουλτάνου!
Βέβαια ο Κωνσταντής έγινε ο φόβος κι ο τρόμος του ΑΙΓΑΙΟΥ! Σε όλες τις δύσκολες μέρες μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος όποτε βρέθηκε σε κυβερνητικό αδιέξοδο αυτός που αναλάμβανε τα ινία της Πατρίδος μας ως Πρωθυπουργός ήταν ο Κωνσταντίνος Κανάρης ο Ναύαρχος Ήρωας της επαναστάσεως!

Γιατί τα γράφω όλα αυτά, διότι δεν μετριούνται ούτε στα δάκτυλά του ενός χεριού οι τίμιοι και άμεμπτοι δίχως ψέματα και μπαρούφες σε όλη την ιστορική πολιτική διαδρομή έκτοτε πρωθυπουργοί που στάθηκαν στο ύψος τους και τίμησαν το Αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος  μας!

Και φθάσαμε στην σημερινή κατάντια της διαπλοκής, των συμφερόντων, των ημετέρων της αρπαχτής του βολέματος των δικών μας  παιδιών και συγγενών χωρίς προσκόμματα, χωρίς ΝΤΡΟΠΗ χωρίς ΤΣΙΠΑ  από φιλότιμο! Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο  που βρίσκονται στην εξουσία όλο το κυβερνητικό ΑΣΚΕΡΙ προσπαθούν να βολέψουν ημετέρους από πρώην συζύγων του προεδρείου της Βουλής, παιδιά, ανίψια, παρατρεχάμενους γραμματείς και φαρισαίους, φιλενάδες και τρέχα γύρευε και ΝΙΚΟΛΟ καρτέρι!
Στο τέλος μας πέταξαν και το αμίμητο λες και είμαστε χάνοι να το χάψουμε ότι ενώ ήταν 64 μετατάξεις έγιναν μόνο οι 32 και οι υπόλοιπες πάγωσαν! Σε ποιους τα πουλάτε αυτά βρε αρχιψεύταροι και αγιογδύτες!

Νομίζετε ότι πιπιλάμε δάκτυλο και τρώμε ακόμη κουτόχορτο! Αυτά όλα μόνο οι αριστερόστροφοι ομοϊδεάτες σας που φορούν παρωπίδες και δεν βλέπουν τίποτα άλλο από τον φανατισμό που τους έχετε ποτίσει με τα ψίχουλα που τους πετάτε ή είναι βολεμένοι σε κάποια μόνιμη δημοσιοϋπαλληλική θεσούλα την βρίσκουν αρακτοί κι ωραίοι ξάπλα κι ανάσκελα το παίζουν άρχοντες και κυβερνώντες και κοιτάζουν τους πολίτες αφ υψηλού σαν κουνούπια με σαρκασμό και υπεροψία!
Άχ καημένε Ψαριανέ Μπουρλωτιέρη και, που είσαι να τους βάλεις μπουρλότο στο άντρο της χάβρας των Ιουδαίων όπως το έχουν καταντήσει και να πάνε όλοι τους στον αγύριστο και από εκεί που μας κουβαλήθηκαν και μας έκατσαν στο σβέρκο μας!
Πιστεύω να ξύπνησαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και να μην πιστεύουν στα ψέματα και τα παραμύθια της Χαλιμάς που συνεχίζουν να μας σερβίρουν ακόμη μέχρι την τελευταία στιγμή!
Ακόμη και τα εγκλήματα των βιαστών και των δολοφόνων πήγαν να τα εξαλείψουν με τις παράνομες νομοθετικές ρυθμίσεις!
Δεν έχουν ούτε Όσιο ούτε ιερό! Στενοχωριέμαι που υπάρχουν τέτοιοι σκεφτόμενοι Έλληνες!
Χίος 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ώρα 05.00 ξημέρωμα !  
Λευτέρης Πυκνής
( Μαλλιάς ) Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.