Ευχαριστήριο του Στ. Κάρμαντζη προς το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» για την πολύτιμη προσφορά του προς το Σκυλίτσειο Νοσοκομείου Χίου

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής εκφράζει εγκάρδιες και θερμές ευχαριστίες προς το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης για την πολύτιμη προσφορά του προς το Σκυλίτσειο Νοσοκομείου Χίου,  η οποία αφορά στην προμήθεια ενός Τροχήλατου Ακτινολογικου Μηχανήματος, καθώς  και μίας  Οθόνης Παρακολούθησης Βιολογικών Παραμέτρων, εξειδικευμένης για χρήση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Αίθουσα Χειρουργείου.

Η ανωτέρω ευγενική και άκρως σημαίνουσα προσφορά αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ειλικρινές ενδιαφέρον του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και συλλήβδην του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» προς το νησί και την τοπική μας κοινωνία. Επιπλέον, δίνεται ένα παράδειγμα συλλογικότητας, γενναιοδωρίας και ανθρωπιστικού προσανατολισμού σε αυτήν την πρωτόγνωρα δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, το οποίο ευχόμαστε  να βρει και άλλους μιμητές.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.