Ετοιμάζεται η προκήρυξη για τους 4.500 εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύθηκε, στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών.

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, τις επόμενες ημέρες το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού θα δημοσιεύσει τη σχετική προκήρυξη.

Όοσν αφορά τα δικαιολογητικά, δεν απαιτείται εκ νέου η υποβολή δικαιολογητικών για στοιχεία που είναι ήδη καταχωρισμένα και επικυρωμένα στον ηλεκτρονικό φάκελο των υποψηφίων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του ΥΠ.Π.Ε.Θ.. Εκτός και αν υφίσταται ανάγκη επικαιροποίησης αυτών, σύμφωνα με την οικεία προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.

Που θα καταθέσετε τα δικαιολογητικά:

ΠΕ60-61 ΕΑΕ – ΠΕ70-71 ΕΑΕ

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 60 Νηπιαγωγών και ΠΕ 61 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), καθώς και των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ71 Δασκάλων Ε.Α.Ε. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,

Λοιπές ειδικότητες: Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των λοιπών κλάδων τα υποβάλλουν υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΕΠ-ΕΒΠ

Τα υποψήφια μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

Κατά την ΚΥΑ, οι εκπαιδευτικοί εκτός από την κατάθεση δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα καταθέσουν και αίτηση στο ΑΣΕΠ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και αντιπαραβολή των στοιχείων της αίτησης με τα στοιχεία στο ΟΠΣΥΔ.

Τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψήφιων εκπαιδευτικών, μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που θα υποβληθούν στο Α.Σ.Ε.Π. θα διασταυρωθούν με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) με τα αντίστοιχα στοιχεία που είναι καταχωρισμένα στους ηλεκτρονικούς φακέλους των εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ. και όποτε κριθεί αναγκαίο από το ΑΣΕΠ, θα αποστέλλονται σε αυτό τα σχετικά δικαιολογητικά των υποψηφίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.