ΕΣΡ: Τρίμηνη παράταση για την ετήσια υποβολή στοιχείων ραδιοφωνικών σταθμών λόγω κορονοϊού

 

Μετά την κρίσιμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του κορονοϊού, το (ΕΣΡ) Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που οφείλουν να υποβάλουν τα προβλεπόμενα έγγραφα για την ενημέρωση του Μητρώου Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου Διαφάνειας του ΕΣΡ, μπορούν να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες με παράταση τριών μηνών από την ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί ανά γεωγραφική ενότητα.

Συγκεκριμένα:

  • Από 3 Ιουνίου μέχρι 17 Ιουνίου 2020 για τους σταθμούς που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων.
  • Aπό 18 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου 2020 για τους σταθμούς που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου.
  • Από 2 Ιουλίου μέχρι 16 Ιουλίου 2020 για τους σταθμούς που εδρεύουν στους νομούς των γεωγραφικών ενοτήτων Θεσσαλίας, Κρήτης και νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.