Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ο κος Βρουλής χαράσσει δική του ανεξάρτητη πολιτική από αυτήν του κυρίου Περιφερειάρχη;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου:

«Παρακολουθούμε με έκπληξη ένα αντιφατικό τοπίο δηλώσεων ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Βρουλή αναφορικά με την εκρηκτική κατάσταση εγκλεισμού προσφύγων και μεταναστών στη Χίο υπό το κράτος της πανδημίας του κορονοϊού!

Ο μεν Περιφερειάρχης κάνει ξεκάθαρες δηλώσεις κατά της δημιουργίας οποιασδήποτε έστω και προσωρινής δομής αναφέροντας συγκεκριμένα «Οι νεοφανείς δομές καραντίνας οδηγούν σε νέες μόνιμες δομές», ο δε Αντιπεριφερειάρχης μεσολαβεί μαζί τον Δήμαρχο Χίου σε υπόδειξη ιδιωτικού ακινήτου για αυτό το σκοπό και λαμβάνει μάλιστα για αυτές του τις υπηρεσίες και τις δημόσιες ευχαριστίες του κυρίου Μηταράκη. Ρωτάμε ευθέως!

Ο κύριος Βρουλής χαράσσει δική του ανεξάρτητη πολιτική από αυτήν του κυρίου Περιφερειάρχη; Έχει προχωρήσει σε αυτονόμηση της Αντιπεριφέρειας Χίου;

Ποια η θέση των δυο άλλων Χιωτών Αντιπεριφερειαρχών και των Περιφερειακών Συμβούλων;

Ένα είναι σίγουρο!

Οι συγκεκριμένες αντιφάσεις ουδόλως βοηθούν το πάνδημο αίτημα των νησιωτών και των Χιωτών για άμεση αποσυμφόρηση των κέντρων λόγω και της πανδημίας, για κλείσιμο των υπαρχόντων δομών, για καμία νέα δομή κλειστή ή ανοιχτή που μετατρέπει τα νησιά μας σε φυλακές κατατρεγμένων ανθρώπων! Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη, ακόμα και εάν κριθεί αναγκαίος εκ των πραγμάτων ένας προσωρινός χώρος καραντίνας, στην κυβέρνηση, τον κύριο Μηταράκη και τους υπηρέτες των σχεδίων τους στη Χίο σε αυτούς δηλαδή που στείλανε τα ΜΑΤ να εισβάλλουν στα νησιά μας!

Δυστυχώς με δική τους αποκλειστική ευθύνη ισχύει το «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά».

Τέλος καλούμε τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου εάν διαφωνεί με τις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη υγείας να τον επαναφέρει στην τάξη ώστε να μην εκφράζει προσωπικές απόψεις, οι οποίες δεν εκφράζουν ούτε τον λαό της Χίου ούτε την περιφερειακή αρχή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.