Επιστροφή με 3 Πανελλήνια μετάλλια ο Chios Karate Academy

Επιστροφή από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΛΟΚ, εφήβων, νεανίδων και Πανελλήνιο κύπελλο under 21 κατακτώντας 3 μετάλλια.

Για άλλη μία φορά ο Αθλητικός σύλλογος Chios Karate Academy επιστρέφει νικητής, με την αθλήτρια του συλλόγου Δέλιου Μαρία να κατακτά την 3η θέση στο koumite. Συνεχίζοντας έτσι μια σειρά Πανελλήνιων αγώνων με συνεχείς κατακτήσεις μεταλλίων.

Η Αθλήτρια, Κουταλιάρη Κορίνα, κατέκτησε την 2η θέση στο kata και την 2η θέση kumite, φθάνοντας τα 9 σερί επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Κερδίζοντας έτσι την 2η Μοριοδότηση της από την ΓΓΑ για την εισαγωγή της στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας μας. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Συλλόγου και στον αθλητή Τσίλη Ματθαίο για την συμμετοχή του.

Να ενημερώσουμε ότι ο Chios Karate Academy, είναι ο μόνος σύλλογος του νησιού μας που κατάφερε να επιστρέψει με μετάλλια, μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα και μοριοδότησε αθλητές του.

Ο Chios Karate Academy μιλάει πάντα με επιτυχίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.