«ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ … ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του «NAVIGATOR Shipping Weekend» 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 στο νησί της Χίου, στo πλαίσιo του οποίου θα πραγματοποιηθεί το 18ο  ετήσιο Forum της NAVIGATOR, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

«Στοχεύοντας πάντα στην ανάδειξη και συνέχιση της ιστορίας της ναυτιλίας, τα τελευταία 5 χρόνια, τιμούμε ετησίως νησιά και μέρη της Ελλάδας που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της Ναυτιλίας μας, όπως οι Οινούσσες, η Ύδρα, η Λέσβος, η Χίος και ο Πειραιάς. Φέτος, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη Χίο δια ζώσης, πραγματοποιώντας τόσο το Navigator Forum, όσο και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, στο νησί που αποτελεί τη γενέτειρα πολλών εφοπλιστών, στελεχών και ναυτικών της Ελληνικής Ναυτιλίας και κατ’ επέκταση έναν από τους σημαντικότερους ελληνικούς παραδοσιακούς ναυτότοπους.

Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά και τιμή το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις Ναυτιλιακές Εταιρείες, από την τοπική κοινωνία, από τον Ναυτιλιακό Tύπο αλλά και από τους Ναυτιλιακούς Οργανισμούς. Ακόμα, στόχος είναι να αναδειχθούν και να συζητηθούν, θέματα που απασχολούν τους ναυτικούς εν πλω, η επικοινωνία αλλά και το πέρασμα ενός ναυτικού από το πλοίο στο γραφείο, καθώς, εκτός από αλλαγή γενιάς, υπάρχει και αλλαγή λειτουργίας της Ναυτιλιακής Εταιρείας.

Τα  ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν στο «18ο NAVIGATOR 2018 – The Shipping Decision Makers Forum» φέτος είναι: τάσεις τις αγοράς, λιμάνια και εφοδιαστική αλυσίδα, καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση, περιβαλλοντική νομοθεσία, διεθνείς κανονισμοί του IMO.

Οι ομιλητές που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους είναι:  Έλενα Αθουσάκη, Head of Maritime Sustainable Center  – PwC, Capt. Γιώργος Τσουρης, Πρόεδρος – Chios Marine Club & Ops. Manager- BLUE PLANET SHIPPING S.A., Γιώργος Τσαβλίρης, Principal – Tsavliris Salvage Group, Κωστής Αχλαδίτης, Managing Director – GOLDEN CARGO,  Θεόφιλος Ξενακούδης, Director, Worldwide Business Operations / Managing Director – IRI/The Marshall Islands Registry, Αθηνά Κανελλάτου, Regional Director, MacGregor Mediterranean, Dr. Γιώργος Πατέρας, Managing Director – Aegeus Shipping S.A., Πρόεδρος   – ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Γιώργος Αλεξανδράτος, General Manager – APOLLONIA LINES S.A. & Αντιπρόεδρος  – Ν ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,  Γιώργος Ξηραδάκης, Managing Director – XRTC  BUSINESS CONSULTANTS LTD. & President  – THE  PROPELLER  CLUB (PORT OF PIRAEUS), Κατερίνα Σκουρτανιώτη, Managing Director – VENLYS Maritime Specialisation Services, Ρομπέρτο Κούστας, Ιδρυτής & CEO – DEEPSEA TECHNOLOGIES».

 

Χορηγοί του NAVIGATOR SHIPPING DECISION MAKERS WEEKEND μέχρι στιγμής είναι οι:

MACGREGOR, SUPER ECO TANKERS/BULKERS, MARSHALL ISLANDS – IRI Registries

BUREAU VERITAS, THE SWEDISH CLUB, MARITA HELLAS LTD., VENLYS MARITIME SPECIALISATION SERVICES, GOLDEN CARGO, VERNICOS TUGS & SALVAGE, MOORE STEPHENS CHARTERED ACCOUNTANTS A.E., BLUE PLANET SHIPPING LTD, THOMAS MILLER

 

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ – NAVIGATOR SHIPPING DECISION MAKERS WEEKEND:

Παρασκευή  21 Σεπτεμβρίου 2018 :

Αφίξεις στη Χίο αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς

 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018:

11:00  – 16:00: 18th NAVIGATOR Forum – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

16:00 – 20:00: Ελεύθερο Απόγευμα

20:00: Παραδοσιακό Χιώτικο Γλέντι στον  “Πάσσα” στη Λαγκάδα με ζωντανή μουσική

 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018:

11:00 – 15:00: Ξενάγηση στο Μουσείο της Μαστίχας & στα Μαστιχοχώρια

Απογευματινές Αναχωρήσεις

 

Η συμμετοχή στο NAVIGATOR FORUM, το Χιώτικο Γλέντι και την ξενάγηση στο Μουσείο και τα Μαστιχοχώρια, όπως και η μετακίνηση από και προς τους παραπάνω προορισμούς είναι δωρεάν. Καθώς οι συμμετέχοντες έχουν φτάσεις μέχρι στιγμής στα 100 στελέχη από 65 Ναυτιλιακές Εταιρείες και Οργανισμούς και  λόγω των περιορισμένων θέσεων, προτεραιότητα έχουν τα στελέχη  Πλοιοκτητριών, Διαχειριστριών και Ναυτιλιακών Εταιρειών.

Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, μπορείτε να στείλετε email στο navigator@navigatorltd.gr.

18th NAVIGATOR 2018 - PRESENTATION

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.