Επανεκλογή του Α. Καραμούζου στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου συγχαίρει τον Πρόεδρό του Ανδρέα Καραμούζο για την επανεκλογή του στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων (Α.Π.Σ.Ο.), καθώς και για την εκλογή του ως Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος (Ε.Σ.Ο.Ε.).

Το Α.Π.Σ.Ο. αποτελεί το ανώτατο Δικαστικό Σώμα των Οδοντιάτρων στην Ελλάδα, απαρτίζεται  από 5 μέλη (ένα Εφέτη και 4 Οδοντίατρους) και προκύπτει από τις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, όπου συμμετέχουν οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των Οδοντιατρικών Συλλόγων όλης της Χώρας. Τον Ο.Σ.Χίου, εκπροσώπησε και ο οδοντίατρος Γιώργος Γιασεμής.

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος ιδρύθηκε το 1992, απαριθμεί περίπου 350 Μέλη και έχει ως σκοπό την προάσπιση, προβολή και επίλυση των επαγγελματικών προβλημάτων των Ειδικών Ορθοδοντικών της Ελλάδος. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ορθοδοντικός εκτός Αθηνών αναλαμβάνει την προεδρεία του Ε.Σ.Ο.Ε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.