Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧΙ στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων Νοητικά Υστερούντων

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου αποτελούμενα από τον Πρόεδρο Ανθστη (ΦΔΒ) Ιωάννη Μαχαίρα τον Αντιπρόεδρο Λγο (ΔΒ) Αντώνη Σγουραλη, τον ταμία Αλχια (ΠΖ) Γιώργο Χρήστου τον αναπληρωτή Γραμματέα Αλχια (ΔΒ) Νικόλαο Μαυρίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Λχια (ΠΖ) Νικόλαο Κουτσουράδη πραγματοποίησαν επίσκεψη ενόψει της εορτής του Αγίου Πάσχα την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων Νοητικά Υστερούντων στο Νεοχώρι Χίου.

Αφού ενημερώθηκαν από το μέλος του ΔΣ κ. Μήνα Καμαράδου συνομίλησαν με τα παιδιά καθώς και με το προσωπικό της στέγης ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την λειτουργία της στέγης τον σκοπό της καθώς και για το θεάρεστο έργο που προσφέρουν.

Αντίστοιχα η αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧΙ διαβεβαίωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί και θα προσπαθήσουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους για την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.