Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Χίο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν την τελευταία εβδομάδα σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Χίο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ το ίδιο άτομο κατηγορείται επίσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς σε βαθμό πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, δρώντας βραδινές κυρίως ώρες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφού παραβίασε με τη χρήση κατσαβιδιού εισόδους σε πέντε (5) καταστήματα – επιχειρήσεις, αφαίρεσε από το εσωτερικό τους, κατά περίπτωση, χρήματα, μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, αξίας άνω των -1.800- ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ρούχα και παπούτσια που φορούσε ο 20χρονος κατά τη διάπραξη των κλοπών και κατσαβίδι μήκους -18- εκατοστών. Επίσης ο δράστης προκάλεσε και φθορές στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις άνω των -500- ευρώ.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.