Εν όψει της συνέλευσης των κατοίκων του Βροντάδου για το ΠΡΟΚΕΚΑ στο 15 έως 17 Χιλ. στο Αίπος!

Έχουν μεγάλη σημασία οι μέρες και οι ημερομηνίες για την συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης στο 15 Χιλ στο Αίπος . Στις 20 Δεκεμβρίου 1912 υπεγράφη στις Καρυές η παράδοση της Χίου από τους Τούρκους στον Ελληνικό στρατό . Είναι παρόν σήμερα ο Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής υπεύθυνος για την κατασκευή του ΠΡΟΚΕΚΑ και όλου του μεταναστευτικού ρεύματος και τεράστιου προβλήματος και τών ακριτικών νησιών μας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα καθώς και ολόκληρης της Ευρώπης . Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για το υψόμετρο και τις καιρικές συνθήκες πάνω στο Αίπος .

Και θέτω το ερώτημα ψάχνοντας για το υψόμετρο που ζούν στις χώρες τους οι περισσότεροι λαθρομετανάστες ότι διαμένουν και σε πάνω από τρεις χιλιάδες μέτρα στα κατσάβραχα ενώ η περιοχή στο Αίπος δεν ξεπερνά τα 500 μέτρα . Τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου που είναι και μικρά παιδιά πως μπορούν τόσα χρόνια και είναι μια χαρά στο χωριό του Αίπους που ευτυχώς και έγινε γιατί όλοι οι χώροι θα ήταν ριμαγμένοι . Όταν ο Αριστερόστροφος δήμαρχος τότε έφτιαξε το χωριό για τουριστικούς προορισμούς γιατί δεν αντιδράσετε ότι χάλασε ο ιστορικός τόπος και αργότερα πού έγινε ταβέρνα εστιατόριο; Απλώς τα θέλετε μονά ζυγά όλα δικά σας!

Το συγκεκριμένο σημείο δεν το βλέπει ούτε ο Αλλάχ ούτε και ο Θεός όπως έχει ειπωθεί από πολλούς . Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ορεσίβιοι και έχουν μάθει να ζουν πάνω στα βουνά γι’αυτό πνίγονται στην θάλασσα που για πρώτη φορά βλέπουν στην ζωή τους . Μόνο με κλειστό κέντρο κράτησης μεταναστών και αργότερα να γίνει και δικαστικές φυλακές εγώ λέω και άμεσα συγχρόνως με ένα σμπάρο δυο τριγόνια που λέει η παροιμία , θα αποτραπεί η μεγάλη εισβολή και εισροή λαθρομεταναστών . Φυσικά να γίνουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διαμονής και όχι όπως είναι η ΒΙΑΛ ή η ΜΌΡΙΑ . Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ελεύθεροι μέσα στις πόλεις και τα χωριά με την κουλτούρα που έχουν τα ήθη και έθιμα τους με τον ισλαμικό φανατισμό και πολλές φορές με τις εγκληματικές ενέργειες τους και την μαύρη μαυρίλα που δεν ευθύνονται αυτοί αλλά η φύση η ο γιαραμπής Αλλάχ . Το 15 ή το 17 χιλιόμετρο απέχει πολύ από κατοικημένες περιοχές και όταν γίνουν όλες οι εργασίες με πραγματική φύλαξη ή θα ησυχάσει όλος ο κόσμος !

Δεν είναι δυνατόν με άλλο τρόπο να σταματήσει αυτή η μεγάλη εισβολή που στο τέλος δεν ξέρουμε με την διεθνή αναμπουμπούλα που θα καταλήξει . Πιστεύω να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και να επικρατήσει η λογική για να μπορέσουμε όλοι μας να κυκλοφορούμε ελεύθερα και να ζούμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν το 2015 που μας πήρε και μας σήκωσε με το ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα !

Καλές γιορτές και καλά Μυαλά για σωστές επιλογές και αποφάσεις !

Χίος 21 Δεκεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.