Ενημερωτική Ημερίδα «Ολιστική – εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»


Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου ευχαρίστως ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 διοργανώνει υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ολιστική
εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Η εν λόγω Ημερίδα είναι η τρίτη, που διοργανώνει το Σωματείο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου στα τρία τελευταία χρόνια, με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο ‘’Γιάννης Καράλης’’ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μιχάλειο Κτήριο – Μιχάλων 8, με ώρα προσέλευσης 10:30 π.μ.

Η ώρα έναρξης των ομιλητών είναι στις 11:00 με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου, Κο Κλουμάση Σταμάτιο.

Στην συνέχεια και ώρα 11:10, ο Φυσίατρος Κος Τσιβγούλης Αθανάσιος θα παρουσιάσει το θέμα «Ο ρόλος του Φυσίατρου στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».

Στις 11:30 ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Κος Κουμπής Χρυσοβαλλάντης θα παρουσιάσει το θέμα «Σκλήρυνση κατά πλάκας και σεξουαλικότητα».

Στις 11:50 ο Ουρολόγος Κος Λαψίδης Νικόλαος θα παρουσιάσει το θέμα «Πολλαπλή Σκλήρυνση ‘’Παρέμβαση του Ουρολόγου’’».

Στις 12:10 ο Νευρολόγος Κος Μπαλαμούτσος Γεώργιος θα παρουσιάσει το θέμα «Νεότερα δεδομένα στην εξατομικευμένη θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προσκεκλημένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Χριστόφορος Μερούσης και Μέλη του Συλλόγου «Ποδηλάτες Χίου» θα μεταφέρουν την εμπειρία τους οδηγώντας το «ποδήλάτο αγώνων ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6973532792, email:swmateioatomwn@sklirinsikataplakasxiou.gr Σελίδα FB: @Swmateiopollaplissklirinsisxiou

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.