Εμπόλεμη ζώνη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης! Πακιστανοί και Ρομά απειλούν Έλληνες

“Θα σας σκοτώσουμε και θα σας στείλουμε στον τάφο”

Δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ και να μην μιλήσω όταν βλέπω διαδικτυακά και από τα ΜΜΕ εικόνες όπως η παραπάνω φωτογραφία με τις απειλές από τους λαθρομετανάστες και γύφτους να μας απειλούν σαν Έλληνες και σαν Έθνος και ο Τσίπρας να μοιράζει επιδόματα σε Ρομά που κατακλέβουν και εγκληματούν κατά των Ελλήνων όπως οι Έλληνες κάτοικοι του Εύοσμου φοβούνται για την ζωή τους με τις απειλές που εξαπωλείουν εναντίον τους οι Πακιστανοί και οι Ρομά!
Νομίζω ότι πολύ πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ανεχθεί τις απειλές και την βρωμιά που μας έχουν κουβαλήσει όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που έχουν αναμιχθεί με τους γύφτους και έχουν γίνει μια φάρα και εγκληματούν εναντίον των πάντων ! Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο κλέβουν, λεηλατούν, εγκληματούν, οπλοφορούν, σκοτώνουν εν ψυχρώ και οι κυβερνώντες κάνουν την πάπια και γίνονται απλοί θεατές γιατί έχουν φτιάξει τα γκέτο και τα άβατα σε πολλές περιοχές της χώρας μας!
Δεν θα βάλω στην ίδια μοίρα τους πρόσφυγες μετανάστες από εμπόλεμες ζώνες με οικογένειες και μικρά παιδιά που οπωσδήποτε χρειάζονται και την φροντίδα μας που την έχουν όλα αυτά τα χρόνια από το 2014 και εντεύθεν που και αυτούς μερικές φορές ορισμένες  ΜΚΟ τις εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος ! Διαχωρίζω την θέση μου και τα συναισθήματα μου προς αυτούς τους ταλαίπωρους ανθρώπους με οικογένειες με παιδιά που συμπαρίσταμαι με κάθε τρόπο  που μπορώ! Δεν ανέχομαι όμως τις απειλές, τις κλοπές, τις εγκληματικές ενέργειες και πράξεις των εγκληματιών λαθρομεταναστών και Ρομά που αλωνίζουν και συμπεριφέρονται σαν κατακτητές στον τόπο μας και οι κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν την πάπια και τους Κινέζους !
Και οποίος κερατάς τολμήσει να με πει ρατσιστή ή ότι το κείμενο μου είναι ξενοφοβικό και ρατσιστικό θα τον πάρει και θα τον σηκώσει ο διάολος που τον έκανε ! Αυτοί είναι οι Πατριδοκάπηλοι κουλτουριάρηδες της πεντάρας ! Εύχομαι να γίνει τουλάχιστον πολιτική αλλαγή στον τόπο μας μήπως και μπει μια τάξη και ηρεμία και δούμε και άσπρη μέρα ! Δεν πάει άλλο ρε παιδιά η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο ! Καταντήσαμε να είμαστε ξένοι στην χώρα μας! Εύχομαι σε όλους καλά ΜΥΑΛΑ και σύνεση τις μέρες που μας έρχονται!
Χίος, 8 Μαΐου 2019
Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς ) Καλλιμασιώτης
 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.