Εις το πύρ το Εξώτερον το Πολιτικό Καρναβάλι !!!

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος: Θα τα πληρώσετε πολύ ακριβά όλα αυτά τα εγκλήματα, κύριοι της απερχόμενης κυβέρνησης που διαπράξατε διαχρονικά τα τελευταία χρόνια αλλά πρωτίστως τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την αδύναμη δήθεν πλειοψηφία που ψηφίσατε και μας υποχρεώνεται να τα υποστούμε στην καθημερινότητα της ζωής μας!

Μετατρέψατε την πράσινη Αττική σε γκρίζα γη! Στερώντας το καθαρό οξυγόνο και την ανάσα των κατοίκων! Κάψατε τα σπίτια και γκρεμίζοντας τα όνειρα των κατοίκων για μια καλύτερη ζωή! Πνίξατε τους κατοίκους της ΜΑΝΤΡΑΣ! Δεκάδες των δεκάδων οι καμένοι και οι πνιγμένοι! Και μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε γιατί εσείς είσαστε οι εμπρηστές! Εσείς πνίξατε τους αδικοχαμένους πνιγμένους της Μάντρας! Με την αδυναμία των υπηρεσιών και των αρμοδίων με την ανευθυνότητα και με το μπάχαλο και τον ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ των ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ και την έλλειψη έργων υποδομής καθώς και την πλήρη αδιαφορία που φροντίσατε να επικρατεί σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες! Έχετε μετατρέψει κυρίως τις μεγάλες πόλεις σε κέντρα ανομίας,παρανομίας, εγκληματιών ,βιαστών, κλεφτών και απατεώνων με όλες τις εγκληματικές ενέργειες και πράξεις που ταλανίζουν και μονίμως βασανίζουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων και επισκεπτών τουριστών!

Καταντήσατε την Ελλάδα να έχει γίνει ο κλέψας του κλέψαντος Ω παλιοκλέφταρε! Στο κύκνειο άσμα σας ψηφίσατε τον ΝΕΟ ποινικό κώδικα που εξαλείφει όλα τα εγκλήματα και ελευθερώνουν όλους τούς Δολοφόνους και εγκληματίες, δηλαδή όλα τα δικά σας παιδιά που τόσα χρόνια τα χαϊδεύετε και τα έχετε υπό την σκέπη σας!

Ψηφίσατε νόμους που διαγράφονται οικονομικά πρόστιμα και εγκλήματα! Αποποινικοποιήσατε τούς βιαστές! Διορίσατε σε υψηλόμισθες θέσεις της βουλής από πρώην γυναίκες σας, από γραμματείς και κομματικούς Φαρισαίους, φιλενάδες, ξαδέλφες και γενικώς την φάρα την σάρα και το κακό συναπάντημα! Γιατί μας υποχρεώνετε να ζούμε με τον φόβο των εγκληματιών, των βιαστών για τα παιδιά και τα εγγόνια μας που πολλές φορές από την ΝΤΡΟΠΗ τους τα παιδιά αναγκάζονται και δίνουν τέλος στην ζωή τους!

Πού είναι κύριοι της αριστερόστροφης κουλτούρας το ΗΘΙΚΟ πλεονέκτημα που μονίμως μας εξαγγέλλουν οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός που τώρα πλέον ψάχνει να βρει κάποιον ΔΡΑΚΟ ως φόβιστρο για πολιτική αντιπαράθεση στην προεκλογική του εκστρατεία ! Καταντήσατε την ΕΛΛΑΔΑ ένα τεράστιο Τρελλοκομείο που επικρατεί το ( Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά ΜΗΝ δώστε ) . Νομίζω ότι με τον τίτλο σας αδίκησα ! Να πάτε εις το ΠΥΡ το Εξώτερον και ακόμη περαιτέρω!

Δεν Νοιώθω καμιά ενοχή για το κείμενο και τον καυστικό τίτλο που έγραψα γιατί πλέον μας έχετε τσουρουφλίσει και με τους νόμους σας για πολλά χρόνια θα Νοιώθουμε την κάψα στο πετσί μας!

Εύχομαι ο σώφρων Ελληνικός Λαός να σας ξαποστείλει εκεί που είναι η θέση σας σύμφωνα με τις ενέργειες και τις πράξεις σας εις βάρος μας ! Εγώ δε σας ανέχομαι με τίποτα γι΄αυτό και τα γράφω και τα προβάλω μήπως και βγάλω από τον λήθαργο αυτούς που παρασύρεται με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα παραμύθια της ΧΑΛΙΜΑΣ !!!

Χίος 8 Ιουνίου 2019 της Αγίας Καλλιόπης!

Πιστεύω να γνωρίζεται το τι εστί Καλλιόπες στον στρατό!

Εκεί να στρογγυλοκαθίσετε μονίμως για να ησυχάσουμε!

Ξημέρωμα 8-6-2019

Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.