Εθιμοτυπική Συνάντηση στο πλαίσιο του Προγράμματος Κανοτομίας “Innovation for Rural Development”

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί  στο Δημαρχείο εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο του Προγράμματος Καινοτομίας “Innovation for Rural Development” στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Χίου, ο Δήμος Nilufer από την Τουρκία, ο Δήμος Trakai από τη Λιθουανία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών ως Μη Κυβερνητικός Οργανισμός. Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των δύο χωρών – εταίρων, οι οποίοι συνοδεύονταν  από μέλη του Συλλόγου Μεστών.  Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Τουρκίας Seyda Cimeli Aydin.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Χίου τόνισε τη σημασία των συγκεκριμένων προγραμμάτων τόσο λόγω της  πολύτιμης γνώσης που αποκτάται, όσο και για τη δημιουργική προσέγγιση και επικοινωνία των χωρών που μετέχουν σε αυτά. Στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην οποία μετείχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας από κοινού με τον Darius Kvedaravicius από το Δήμο Τρακάι, τον Umut Berger Sevilmis από το Δήμο Nulifer, την  κ. Ειρήνη Καλογεροπούλου από το Δήμο Nulifer και την κ. Μαρίνα Πιπίδου εκ μέρους του Συλλόγου Μεστών. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε η εξέλιξη της πορείας του προγράμματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί στη Χίο τον προσεχή Νοέμβριο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.